Ρωσία: Παρολίγον να πεθάνει ο Ποπάϋ που είχε φουσκώσει με βαζελίνη τα μπράτσα του (Photos)

Ο Κιρίλ Τοροσίν είναι ένας 23χρονος Ρώσος πρώην στρατιωτικός και νυν φανατικός των γυμναστηρίων που ήθελε να αποκτήσει τεράστια, υπερμεγέθη μπράτσα. Αφού είδε και αποείδε ότι με τη γυμναστική δεν μπορεί να πετύχει το επιθυμητό για εκείνον αποτέλεσμα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει άλλες μεθόδους. Ο Κιρίλ πήγε και εμφύτευσε με σύριγγα από τρια λίτρα βαζελίνης στο κάθε του μπράτσο. Και πράγματι έγινε αυτό που ήθελε. Έκανε αφύσικα μεγάλα μπράτσα σαν να ήταν ο Ποπάϋ.

Όμως οι χαζομάρες πληρώνονται και ύστερα από μερικές εβδομάδες που ο Κιρίλ απολάμβανε να τον κοιτάζουν στον δρόμο στα μπράτσα του. Άρχισε να νιώθει φρικτούς πόνους στα χέρια και να μην μπορεί να σηκώσει ούτε πούπουλο.

Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Μόσχας όπου τον εξέτασε ο γιατρός Ντμίτρι Μέλινκοφ, του ανακοίνωσε τα νέα που δεν ήταν καλά. Οι μύες του σάπιζαν μέσα στο μπράτσο του και εάν ήθελε να ζήσει θα έπρεπε να βγάλει αυτά τα εμφυτεύματα βαζελίνης.

Ο Κιρίλ μπήκε στο χειρουργείο και ύστερα από πολύωρη επέμβαση ο γιατρός Ντμίτρι Μέλινκφ αφαίρεσε από κάθε μπράτσο 2 κιλά μυών και σάρκας που ήταν στα όρια της σήψης.

Στο βίντεο που θα δείτε εμφανίζεται ο Κιρίλ μετά το χειρουργείο να ρωτάει όλος αγωνία τον γιατρό, πόσους μύες έχει χάσει και εάν μπορεί να τους αναπληρώσει.

Check Also

Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ: Ισόπαλο το ντέρμπι των «αιωνίων»

Share Twitter Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ: Ισόπαλο το ντέρμπι των «αιωνίων» Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι της …

Η όμορφη Εύα από την Πολωνία είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια πυγμαχίας… (Photos)

Share Twitter Η Εύα Μπροντίσκα είναι από την Πολωνία. Είναι μια όμορφη κοπέλα με σκούρο …