Ρις Γουίδερσπουν: Δεν μίλησα νωρίτερα για την σεξουαλική παρενόχληση για να έχω δουλειά! (Video)

«Η σιωπή ήταν προϋπόθεση για να έχω δουλειά», δήλωσε η ηθοποιός Ρις Γουίδερσπουν, επισημαίνοντας ότι δεν θα μπορούσε να μιλήσει νωρίτερα για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε όταν ήταν μικρή. Όπως είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός που αυτή την εποχή πρωταγωνιστεί μαζί με την Τζένιφερ Άνιστον στη σειρά «The Morning Show», προβληματίστηκε για τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που έζησε και της προέκυψαν αντανακλαστικά.

Όπως είχε αποκαλύψει η ηθοποιός στην εφημερίδα «The Guardian», είχε δεχτεί στα 16 της χρόνια σεξουαλική παρενόχληση από έναν σκηνοθέτη και τότε οι μάναντζερ που είχε και οι παραγωγοί τής είχαν προτείνει να μην μιλήσει. «Θα ήθελα να πω ότι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό στην καριέρα μου, αλλά δυστυχώς δεν ήταν. Είχα πολλές εμπειρίες παρενόχλησης και σεξουαλικής κακοποίησης», είπε.

Παράλληλα επισήμανε ότι βίωσε την «ενοχή» επειδή δεν μίλησε για τα όσα συνέβησαν νωρίτερα, καθώς θα το ήθελε.

«Όχι. Υπήρχε μία κουλτούρα σιωπής και η σιωπή ήταν μια από τις προϋποθέσεις για να έχω δουλειά. Αυτό μου είχαν πει», τόνισε.

Η Γουίδερσπουν είναι από τις ηγετικές μορφές του κινήματος Time’s Up, το οποίο ξεκίνησε μετά από τις καταγγελίες εναντίον του παραγωγού Χάρβεϊ Γουάνστιν.

Check Also

Ελλάδα: Λεωφορείο στο Μενίδι αποφεύγει με απίστευτο ζιγκ-ζαγκ γυναίκα (Video)

Share Twitter Ένα τρομακτικό περιστατικό, το οποίο ευτυχώς δεν εξελίχθηκε σε τραγωδία, έφερε στην δημοσιότητα …

Η Εμμανουέλα αποχώρησε από το GNTM και χώρισε τον σύζυγό της!

Share Twitter Δεν πρόλαβε να βγει από το GNTM η Εμμανουέλα και χώρισε τον επί …