Πως να επαναφέρεται σε smartphone μηνύματα WhatsApp που έχουν διαγραφεί

Είναι γεγονός πως το κινητό, έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας. Το χρησιμοποιούμε για να επικοινωνούμε μέσω εφαρμογών, με συγγενείς, φίλους, συναδέλφους μας, όποτε θέλουμε.

Μία από αυτές που διευκολύνει την καθημερινή μας επικοινωνία, είναι το WhatsApp. Ωστόσο, πολλές φορές διαγράφουμε μερικά σημαντικά μηνύματα και συνομιλίες κατά λάθος. Μην απογοητεύεστε όμως, υπάρχει τρόπος να τα ανακτήσετε μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Αυτό ισχύει τόσο για τα iPhone όσο και για τα κινητά Android.

Ένα κόλπο που είναι ελάχιστα γνωστό, επιτρέπει και στους δύο χρήστες, να έχουν πρόσβαση στα απορριφθέντα σχόλια – ακόμη και όταν έχουν εξαφανιστεί από την οθόνη.

Για να ανακτήσετε μια διαγεγραμμένη ανάρτηση, πρέπει απλά να διαγράψετε το WhatsApp και να το εγκαταστήσετε εκ νέου από το κατάστημα εφαρμογών.

Αφού συνδεθείτε ξανά, θα έχετε τη δυνατότητα να επαναφέρετε τις συζητήσεις από αντίγραφα ασφαλείας.

Απλά επιλέξτε την επιλογή αποκατάστασης και οι συζητήσεις σας θα αποκατασταθούν, συμπεριλαμβανομένων των διαγραμμένων μηνυμάτων, τα οποία εμφανίζονται σαν να μην έχουν αφαιρεθεί ποτέ.

Φαίνεται ότι υπάρχει ένα πρόβλημα με το πώς η εφαρμογή χειρίζεται τα διαγραμμένα μηνύματα. Όταν είστε συνδεδεμένοι και κάποιος διαγράφει ένα μήνυμα, η εφαρμογή λέει ότι «αυτό το μήνυμα διαγράφηκε».

Ενώ το μήνυμα εξαφανίζεται από τη συζήτηση, εξακολουθεί να είναι αποθηκευμένο στη συσκευή. Όταν το αντίγραφο ασφαλείας αποκαθίσταται, η εφαρμογή δεν την επισημαίνει πλέον ως διαγραμμένη.

Αυτή η ελάχιστα γνωστή λειτουργία είναι δυνατή επειδή η εφαρμογή αντιγράφει κάθε μήνυμα στις 2 π.μ. καθημερινά, οπότε υπάρχει ένα σταθερό ημερολόγιο όσων αποστέλλονται και λαμβάνονται.

Check Also

Αυτό είναι το μοντέλο που «ανασταίνει» η Motorola για να χτυπήσει την Apple

Share Twitter Η γνωστή εταιρεία Motorola επαναφέρει το εμβληματικό της μοντέλο Razr, ως ένα «έξυπνο …

Βρετανός ετοιμοθάνατος επιστήμονας μετατρέπει τον εαυτό του σε «cyborg»! (Video)

Share Twitter Στο πρώτο cyborg, ον με ταυτόχρονα βιολογικά και τεχνητά τμήματα, μετατρέπει τον εαυτό …