Πως να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα σε 15 δευτερόλεπτα

Πως να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα σε μόλις 15 δευτερόλεπτα

Μία καινοτόμα μέθοδο αποκάλυψε ο διασημος ρώσος γιατρός, Sergei Bubnovskiy.

Σύμφωνα με τη καινοτόμα μέθοδο, μπορείς να ενισχύσεις σημαντικά το ανοσοποιητικό σου σύστημα εύκολα αλλά κυρίως πάρα πολύ γρήγορα.

Εάν λοιπόν, βυθίσεις τα πόδια σου σε μία λεκάνη με παγωμένο νερό αμέσως μόλις γυρίζεις σπίτι στο τέλος της ημέρας αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την άμεση ενίσχυση του ανοσοποιητικού σου συστήματος και της άμυνας του οργανισμού σου.

Για την ακρίβεια μία παρόμοια ιατρική έρευνα έχει δείξει στο παρελθόν πως το κρύο ντουζ στο τέλος της ημέρας μπορεί να αυξήσει δραστικά των αριθμό των λευκών αιμοσφαιρίων του αίματος.

Αυτό συμβαίνει καθώς το σώμα προσπαθεί να ζεσταθεί με αποτέλεσμα να επιταχύνεται ο μεταβολικός ρυθμός και το ανοσοποιητικό σύστημα να ενεργοποιείται άμεσα και ως επακόλουθο τα λευκά αιμοσφαίρια να αυξάνονται δραστικά.

Ο γιατρός Sergei αναφέρει πως από τα πόδια ξεκινάνε όλα οπότε ότι καλύτερο έχεις να κάνεις στο τέλος της ημέρας είναι ένα παγωμένο ποδόλουτρο.

Γέμισε μία λεκάνη με όσα περισσότερα παγάκια γίνεται και βύθισε τα πόδια σου για τουλάχιστον 15 δευτερόλεπτα!

Θα σε ανακουφίσει, θα σε χαλαρώσει, θα διώξει τη συσσωρευμένη κούραση και το κυριότερο, θα ενισχύσει την σημαντικότερη γραμμή της άμυνας του οργανισμού σου λέει ο Bubnovskiy.

Check Also

Απώλεια βάρους: 8 μύθοι που ακούτε ακόμα το 2020..!

Share Twitter Η απώλεια βάρους μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολη όταν ακούτε ή διαβάζετε διάφορα …

Οι δύο παράγοντες που αλλάζουν θεαματικά το αποτέλεσμα στην αντικαρκινική θεραπεία

Share Twitter Η ειδικός διατροφής Carla Prado υπογράφει εκτενή βιβλιογραφία σχετικά με τους κινδύνους που …