Πως μια γυναίκα μπορεί να ”ανάψει” έναν άντρα χωρίς καν να τον αγγίξει

Οι άντρες είναι σαν τις τηλεοράσεις. Τι σημαίνει αυτό; Είναι οπτικοακουστικοί τύποι. Αν δουν κι αν ακούσουν αυτά που πρέπει τότε γίνονται πύραυλοι. Μπορείς λοιπόν να τους ερεθίσεις αρχικά αφήνοντάς τους να δουν και στη συνέχειά λέγοντάς τους, προφορικά ή γραπτά αυτά που θέλουν να διαβάσουν.

Δε χρειάζεται καν να τον αγγίξεις. Με τις κατάλληλες κινήσεις, δε θα κρατιέται εκείνος μέσα σε λίγα λεπτά.

Αρχικά ξεκινάς να μιλάς με νόημα στα μηνύματα. Μη γίνεσαι χυδαία, δεν χρειάζεται, και σίγουρα δεν είναι το ζητούμενο. Μια γυναίκα πρέπει να μπορεί να γίνεται ποθητή χωρίς να ξεπερνά τα όρια. Σε τελευταία ανάλυση, αν θέλεις να συμπεριφερθείς σαν πορνοστάρ υπάρχει και το κρεβάτι. Μέχρι να φτάσεις εκεί, οφείλεις να παραμείνεις κυρία.

Τα μηνύματά σου δε χρειάζεται να σκεφτείς πολύ για να τα γράψεις. Να είσαι αυθόρμητη. Το πιο σέξι πράγμα είναι πάντα το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό και σίγουρα αυτό που σου βγάζει ο εκάστοτε άντρας. Δεν υπάρχει εγχειρίδιο ηδονής, ο κάθε άντρας σε ερεθίζει διαφορετικά και θα εκφραστείς ανάλογα. Καλό είναι να τον κάνεις να καταλάβει ότι σου αρέσει και ότι θέλεις να κάνεις μαζί του σεξ αλλά να μην κάνεις σεξ από το τηλέφωνο ή τα μηνύματα πριν την πρώτη φορά. Μετά μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Αλλά όχι πριν.

Οι άντρες έχουν τρεις αδυναμίες συνήθως στο γυναικείο σώμα: Το στήθος, τα οπίσθια και τα πόδια. Θα μάθεις γρήγορα ποια ή ποιες είναι οι δικές του. Παίξε με αυτές. Αν ταιριάζουν και με τα γούστα σου ή είναι και το δυνατό σου σημείο, ακόμη καλύτερα. Αν όσο ανταλλάσετε αυτά τα μηνύματα, ερεθιστείς, μην το κρύψεις. Επικοινώνησέ το. Θα αισθανθεί ότι δεν είναι μόνος του και σίγουρα θα νιώσει ότι αλληλεπιδράτε σε αυτό το παιχνίδι.

Οι φωτογραφίες ή τα βίντεο σου ( ξέρω πολύ καλά ότι κάτι θα στείλεις ) να είναι προκλητικές αλλά όχι πρόστυχες. Τα πρόστυχα άστα για από κοντά. Δώστου την εικόνα που εσύ θέλεις και πίστεψέ με, αυτός θα την μετατρέψει. Πολύ ωραία ιδέα είναι και τα ηχητικά μηνύματα, να ακούσει τη φωνή σου να του λέει αυτό που θέλεις. Έχει ερεθιστεί ήδη η όρασή του αν προσθέσεις μια ακόμη αίσθηση θα είναι υπέρ σου.

Στο ραντεβού που θέλεις να τον κάνεις αεροπλάνο (δεν έχει καμία σημασία αν θα είναι το πρώτο, το δεύτερο ή το δέκατο ) να τον κοιτάς με την ψυχή σου. Οι άντρες δυσκολεύονται να κοιτούν στα μάτια αλλά τους αρέσει να τους κοιτούν στα μάτια, ειδικά στο σεξ. Βλέπουν μέσα απ αυτό, την ικανοποίηση. Κακά τα ψέμματα με κάποιον που γουστάρεις πολύ, θα σε οδηγήσει το σώμα σου να κάνεις αυτό που πρέπει. Θα θέλεις να τον αγγίξεις, θα θέλεις να τον χαιδέψεις, ( αλλά είπαμε δεν θα το κάνεις) αλλά όμως θα γέρνεις προς το μέρος του και θα σηκώνεις λίγο πιο ψηλά τη φούστα σου ή θα ακουμπάς συχνά το στήθος σου. Πρόσεξέ το, δεν είναι επιτηδευμένο. Είναι πηγαίο. Όλα αυτά, θα τον κάνουν να λάβει το παρασύνθημα. Οι άντρες έχουν φαντασία αν και δεν είναι το δυνατό τους σημείο. Μόλις βλέπει πως ακουμπάς τον εαυτό σου, δε θα κρατιέται να σε ακουμπήσει εκείνος.

Αν καταφέρεις να φτάσεις μέχρι αυτό το σημείο χωρίς να τον έχεις αγγίξει, είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Το αγόρι είναι έτοιμο. Από κει και πέρα, είναι στη διακριτική σου ευχέρεια. Φίλησέ τον, άγγιξέ τον και πες του πόσο πολύ θέλεις να συνεχίσετε κάπου αλλού. Αν αντέχεις, φύγε εκείνη τη φορά. Τη δεύτερη, ετοιμάσου για το καλύτερο σεξ της ζωής σου.

Check Also

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά για τις δηλώσεις της Ρούλας Κορομηλά… (Video)

Share Twitter Μέσω live στο instagram και στη Δέσποινα Καμπούρη, απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου, με …

Το σποτ του Κρητικού Σήφη για τον κορωνοϊό: «Σύντεκνε μην επιμένεις, κοπέλια, τα πράγματά’ ναι σοβαρά!»

Share Twitter Η χάρη του Σπύρου Παπαδόπουλου έχει φτάσει σε όλη την Ελλάδα και τώρα …