“Πυρετός” διαβουλεύσεων στο Μέγαρο Μαξίμου- Προτεραιότητα η προσέλκυση ξένων επενδυτών

Συνεχείς συναντήσεις με τους στενούς του συνεργάτες έχει από το πρωί στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αντώνης Σαμαράς.

Στόχος ο καθορισμός της στρατηγικής που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση για το επόμενο διάστημα μετά και τη θετική απόφαση του Eurogroup που οδηγεί στην εκταμίευση της δόσης.Προτεραιότητα για τον Έλληνα πρωθυπουργό είναι η προσέλκυση ξένων επενδύσεων αλλά και η επέκταση όσων ήδη βρίσκονται στη χώρα μας, με στόχο την εισροή κεφαλαίων και την ενίσχυση της ρευστότητας αλλά και την μείωση της ανεργίας.

Το πρωί της Δευτέρας, ο Αντώνης Σαμαράς θα δεχθεί στο γραφείο του εκπροσώπους 16 μεγάλων πολυεθνικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, παρουσία και των κ.κ. Στουρνάρα, Χατζηδάκη και Μηταράκη. Στόχος του πρωθυπουργού είναι η διεύρυνση της παρουσίας τους στην Ελλάδα και φυσικά η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Την Τρίτη ο Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση ενώ την Τετάρτη το βράδυ θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στα επίσημα εγκαίνια της αντιπροσωπείας του ιδρύματος Konrad Adenauer, στο Μουσείο της Ακρόπολης.

 

Check Also

Κρήτη: Συνελήφθη δάσκαλος που φέρεται να ασελγούσε σε 10χρονη μαθήτρια…

Στον εισαγγελέα Ρεθύμνου αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα (1/12) ο εκπαιδευτικός που συνελήφθη με την κατηγορία …

Ελλάδα – Άγιοι Ισίδωροι: Αποχώρησε ο παπα-Δημήτρης Λουπασάκης μετά τη διορία της Ιεράς Συνόδου -Κλειστός ο ναός

Ο ιερός ναός των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, φαίνεται πως είναι κλειστός και άδειος, μετά …