ΠτΔ: Δεν θα ανεχτούμε να αμαυρώνουν κάποια εγκληματικά στοιχεία το όνομα του κυπριακού ποδοσφαίρου

Δεν θα ανεχτούμε να αμαυρώνουν κάποια εγκληματικά στοιχεία το όνομα του κυπριακού ποδοσφαίρου είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος σε εκδήλωση της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κληθείς να αναφερθεί στην αποψινή εκδήλωση είπε ότι «είμαι εδώ για να τιμήσω τους άριστους των αθλητών μας, αυτούς που έχουν τιμήσει τη σημαία της Κύπρου, αυτούς που δίνουν καθημερινά μέσα από τις προσπάθειες τους περηφάνεια σε όλους εμάς».

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι ελπίζουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, όπως και ο ίδιος έχει πει στο παρελθόν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε «ναι, και αυτό θα τονίσω και εν συνεχεία».

Εξάλλου, σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι ο θεσμός του ποδοσφαίρου βάλλεται από τους ύποπτους στοιχηματικούς αγώνες, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι «αυτό που θέλω να καταστήσω σαφές προς κάθε κατεύθυνση είναι ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε να συνεχίσουν κάποιοι, οι οποίοι δεν έχουν καμιά σχέση με τον αθλητισμό, αλλά με εγκληματικά στοιχεία, να αμαυρώνουν το όνομα, είτε του κυπριακού ποδοσφαίρου είτε ευρύτερα της χώρας».

Check Also

Αν.Κ.Ε: Σημαντική η συνάντηση ΠτΔ και Γαλλίδας Υπουργού Άμυνας

Share Twitter Σημαντική χαρακτήρισε τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη με …

Απόπειρα φόνου στην Αγία Νάπα: Ενώπιον του Δικαστηρίου ο 38χρονος

Share Twitter Απόπειρα φόνου στην Αγία Νάπα: Ενώπιον του Δικαστηρίου ο 38χρονος Ο 38χρονος Ελληνοκύπριος …