ΠτΔ για τουρκικές προκλήσεις: Υπερέβησαν τα εσκαμμένα

Τόσο η Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και τα Ηνωμένα Έθνη έχουν ενημερωθεί για τη νέα προκλητική ενέργεια της Τουρκίας είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στη Λεμεσό, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης κληθείς να σχολιάσει τη νέα προκλητική τουρκική ενέργεια στη θαλάσσια περιοχή Τηλλυρίας, είπε ότι «έχει ενημερωθεί η ΕΕ, έχουν ενημερωθεί τα ΗΕ και αντιλαμβάνομαι ότι πρόκειται για ένα περιστατικό πρόκλησης και πάλι.

Ενδέχεται, ενόψει των μέτρων προστασίας του Τούρκου Προέδρου, να υπερέβησαν τα εσκαμμένα. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα κλιμακωθεί η κατάσταση», ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Για τα μέτρα κατά της πανδημίας

Τα μέτρα που έχουν ληφθεί από το Υπουργικό Συμβούλιο για αντιμετώπιση της πανδημίας έχουν ισχύ από την ερχόμενη βδομάδα ώστε να δοθεί χρόνος για την υλοποίηση τους, ανέφερε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στη Λεμεσό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού είναι ραγδαία και ερωτηθείς αν θα έπρεπε τα νέα μέτρα που έλαβε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο να έχουν ισχύ από σήμερα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι «θα πρέπει να δοθεί και χρόνος, έτσι ώστε να μπορούν να υλοποιηθούν τα νέα μέτρα. Αυτός ήταν ο μόνος τρόπος».

Check Also

Πρόστιμα σε ιδιοκτήτες υποστατικών για εργαζόμενους χωρίς Safe Pass

Η Αστυνομία προέβη σε καταγγελίες 17 πολιτών και 8 υποστατικών το τελευταίο 24ωρο στο πλαίσιο …

35χρονος προσπάθησε να περάσει crystal meth κρυμμένη σε σαμπουάν σε κρατούμενο

Σύμφωνα με την Αστυνομία, Γεωργιανός μετέβη σε κρατητήρια για να επισκεφθεί φίλο του και ανάμεσα …