Πρόστιμο €750 σε μπαράκι στη Λευκωσία – 30 καταγγελίες πολιτών

Πρόστιμο €750 σε μπαράκι στη Λευκωσία – 30 καταγγελίες πολιτών

Η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο πραγματοποίησε 2.831 έλεγχους παγκύπρια και προέβη σε 30 καταγγελίες πολιτών και 4 υποστατικών  για τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε γνωστό μπαράκι στη Λευκωσία και καλείται να πληρώσει πρόστιμο €750 αφού είχε μεγαλύτερο αριθμό θαμώνων από τον επιτρεπόμενο. Καταγγέλθηκαν άλλα τρία μπαράκια στην Πάφο για μάσκα και χορό θαμώνα ωστόσο δεν επιβλήθηκε πρόστιμο καθώς δεν διαθέτουν άδεια λειτουργίας και θα διευθετηθεί δικαστικώς.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 702 έλεγχοι και έγιναν 7 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικού, στη Λεμεσό οι έλεγχοι ανήλθαν σε 258 με 9 καταγγελίες πολιτών, στη Λάρνακα καταγγέλθηκαν 2 πολίτες έπειτα από 490 ελέγχους, στην Πάφοι έγιναν 3 καταγγελίες υποστατικών και 1 πολίτη και στην Αμμόχωστο καταγγέλθηκαν 11 πολίτες έπειτα από 528 ελέγχους.

Στην περιοχή Μόρφου δεν υπήρξαν καταγγελίες έπειτα από 134, ενώ τα Τμήματα Τροχαίας και η Λιμενική διενήργησαν 177 και 159 ελέγχους αντίστοιχα χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

 

Check Also

Η Ομάδα Πρωτοβουλίας για τη σωτηρία της ΕΔΕΚ ζητά Δημοκρατικό συνέδριο

Η Ομάδα Πρωτοβουλίας για τη Σωτηρία και την Αναδιοργάνωση της ΕΔΕΚ, ζητά Δημοκρατικό συνέδριο με το …

Διέρρηξαν την κατοικία του… έκλεψαν διάφορα αντικείμενα και το αυτοκίνητο του

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας με λεία όχημα και διάφορα αντικείμενα διερευνά το ΤΑΕ Πάφου. Σύμφωνα με …