Πρόστιμο σε 169 πολίτες – Καταγγελίες σε μπαρ και φροντιστήριο

Πρόστιμο σε 169 πολίτες – Καταγγελίες σε μπαρ και φροντιστήριο

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έλεγχοι της Αστυνομίας για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Το τελευταίο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν 14,000 έλεγχοι και άνδρες της δύναμης προέβησαν σε 169 καταγγελίες  πολιτών και 4 ιδιοκτητών υποστατικού.

Στη Λεμεσό η  καταγγελία αφορούσε ένα μπαρ το οποίο σέρβιρε σε θαμώνες και στη Λευκωσία καταγγέλθηκε φροντιστηρίο το οποίο δίδασκε.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 3.711 έλεγχοι και έγιναν καταγγελίες 71 πολιτών και 2 υποστατικών, ενώ στη Λεμεσό υπήρξαν 43 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, έπειτα από 5.171 ελέγχους.

Στη Λάρνακα διενεργήθηκαν 1.133 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 21 πολίτες.

Στην Πάφο, η Αστυνομία κατήγγειλε 17 πολίτες και 1 υποστατικό για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, ύστερα από τη διενέργεια 1.124 ελέγχων. Στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 1.143 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 10 πολίτες.

Διενεργήθηκαν επίσης 856 έλεγχοι στην περιοχή Μόρφου και έγιναν 4 καταγγελίες πολιτών, ενώ έγιναν 61 έλεγχοι από τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Τέλος, από το Τμήμα Τροχαίας διενεργήθηκαν 844 έλεγχοι με 3 καταγγελίες πολιτών, παγκύπρια, ενώ η ΜΜΑΔ διενήργησε 18 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες.

Check Also

Νεκρός 21χρονος μοτοσικλετιστής – Έκκληση της Αστυνομίας για πληροφορίες

Νεκρός 21χρονος μοτοσικλετιστής – Έκκληση της Αστυνομίας για πληροφορίες Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που έγινε …

Ο καιρός τις επόμενες μέρες, Αίθριος,ο,καιρός,σήμερα,με,τη,θερμοκρασία,να,φτάνει,στους,37,βαθμούς,

Αίθριος ο καιρός σήμερα με παροδικές νεφώσεις – Στους 32 βαθμούς η θερμοκρασία

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που …