Πρόστιμα σε ιδιοκτήτες υποστατικών για εργαζόμενους χωρίς Safe Pass

Η Αστυνομία προέβη σε καταγγελίες 17 πολιτών και 8 υποστατικών το τελευταίο 24ωρο στο πλαίσιο των ελέγχων για τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας, το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε στις 6:00 σήμερα το πρωί, διενεργήθηκαν συνολικά 2.813 έλεγχοι σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Μοιράστηκαν επίσης €5.000 σε πρόστιμα σε υποστατικά που αφορούσαν κυρίως υπαλλήλους που δεν φορούσαν μάσκα, υπαλλήλους χωρίς safepass και υποστατικά χωρίς σημάνσεις.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 825 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 1 υποστατικό και 4 πολίτες, στην Λεμεσό 267 με 6 καταγγελίες πολιτών και 2 υποστατικών, στην Λάρνακα 589 και έγιναν 1 καταγγελία πολίτη και 2 υποστατικών, στην Πάφο 239 έλεγχοι και 2 καταγγελίες πολιτών και 3 υποστατικών και στην Αμμόχωστο καταγγέλθηκαν 4 πολίτες έπειτα από 450 ελέγχους.

Στην περιοχή της Μόρφου διενεργήθηκαν 166 έλεγχοι χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες, ενώ το Τμήμα Τροχαίας και η Λιμενική Αστυνομία διενήργησαν 259 και 18 ελέγχους αντίστοιχα χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Check Also

Κορωνοϊός: 189 νέα περιστατικά – Δύο θάνατοι

Κορωνοϊός: 189 νέα περιστατικά – Δύο θάνατοι Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 25 Οκτωβρίου …

Κορωνοϊός: Εντοπίστηκαν δείγματα της μετάλλαξης Δέλτα+ στη Κύπρο

Κορωνοϊός: Εντοπίστηκαν δείγματα της μετάλλαξης Δέλτα+ στη Κύπρο Στο πλαίσιο της αλληλούχισης νέων στελεχών του …