Προσοχή: Συσσώρευση νερού στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Συσσώρευση νερού στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

– Κατολισθήσεις στο δρόμο Μαχαιρά – Λαζανιά

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Αστυνομίας, για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, συσσώρευση νερού παρατηρείται σε διάφορα σημεία του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, από την περιοχή Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου, μέχρι και την Λεμεσό, λόγω έντονης βροχόπτωσης που σημειώνεται αυτή την ώρα στην επαρχία Λεμεσού.

Οι διερχόμενοι οδηγοί προτρέπονται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Παράλληλα, έχει κλείσει η αερογέφυρα παρά τον Άγιο Γεώργιο Αλαμάνου, που διασταυρώνει τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, λόγω πτώσης από φορτηγό, οχήματος που μετέφερε το φορτηγό.

Μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο, όπου γίνονται προσπάθειες για μετακίνηση του οχήματος που έχει ανατραπεί.

Για τις διακινήσεις τους οι οδηγοί οχημάτων καλούνται να χρησιμοποιούν τις αερογέφυρες παρά την Ακτή του Κυβερνήτη και την Μονή.

Στην περιοχή Μαχαιρά, σε διάφορα σημεία του δρόμου Μαχαιρά – Λαζανιά, έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις χώματος και βράχων, ενώ κατά μήκος του δρόμου Μαχαιρά – Κιονιών, επικρατεί πυκνή ομίχλη που επηρεάζει αρνητικά την ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων.