Προκλητικός ο Τσελίκ: Μην κάνετε πλάκα με τον τουρκικό στόλο, ξεπερνά το… μπόι σας

Προκλητικός ο Τσελίκ: Μην κάνετε πλάκα με τον τουρκικό στόλο, ξεπερνά το… μπόι σας

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε σήμερα ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ, ο οποίος να θυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες είχε μιλήσει με απαξιωτικά λόγια για την Ελλάδα και τους πολιτικούς που έχουν περάσει από το υπουργείο Άμυνας.

«Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας και όλοι οι άλλοι (Έλληνες υπουργοί) πρέπει να μάθουν πώς να μιλούν σε ένα μεγάλο κράτος όπως η Τουρκία. Οι Έλληνες υπουργοί Άμυνας θα πρέπει να μάθουν να μιλάνε τη γλώσσα της λογικής. Αν απαντήσουμε, θα τους ανέβει η πίεση στην Ελλάδα. Η Τουρκία είναι μια μεγάλη χώρα, έχει μεγάλη εμπειρία στα Βαλκάνια», είχε πει τότε για να έρθει σήμερα να υποστηρίξει: «Μην κάνετε πλάκα με τον τουρκικό στόλο. Σας ξεπερνάει να κάνετε πλάκα με τον τουρκικό στόλο».

«Δεν είδαμε να τηρούν το λόγο τους ούτε η Ελλάδα, ούτε η νότια Κύπρος (Κυπριακή Δημοκρατία). Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό», είπε στη συνέχεια και επισήμανε: «Ένας Ελληνοκύπριος υπουργός βγήκε και είπε η Ε.Ε. να δημιουργήσει έναν μόνιμο στόλο απέναντι στην Τουρκία. Να ξέρετε πως δεν αλλάζει την στάση της Τουρκίας αν κινηθείτε με αυτόν η τον άλλον. Δυστυχώς οι Ελληνοκύπριοι που μιλούν, αυτοί που είναι υπουργοί Άμυνας της Ελλάδας επιλέγονται από τους πιο προβληματικούς τύπους που δεν ξέρουν να μιλούν την πολιτική γλώσσα και δεν έχουν τη δυνατότητα να καταλάβουν την Τουρκία».

«Εμείς κινούμαστε στα πλαίσια του δικαίου και της δικαιοσύνης. Αν όμως αναφέρεστε στη χρήση πραγματικής δύναμης θέλω να σας κάνω μια απλή προειδοποίηση. Δεν κάνεις πλάκα με τον τουρκικό στόλο. Το να κάνεις πλάκα με τον τουρκικό στόλο ξεπερνάει το… μπόι σας», είπε ακόμη ο Τσελίκ.

Check Also

Χάρι και Μέγκαν στέλνουν το δικό τους μήνυμα στους Αμερικανούς ψηφοφόρους

Share Twitter Χάρι και Μέγκαν στέλνουν το δικό τους μήνυμα στους Αμερικανούς ψηφοφόρους Για άλλη …

Μακρόν προς Ερντογάν: Αποφύγετε τις προκλήσεις και τις εντάσεις…

Share Twitter Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε ο Εμανουέλ …