Προεδρικές εκλογές 2018: Άρχισε η ψηφοφορία

Έφθασε η ώρα της μέγάλης «μάχης» , η ‘ωρα της κ’αλπης και των 550,593 ψηφοφόρων οι οποίοι θα κρίνουν  και θα δώσουν με τη ψήφο τους το «εισητήριο» για τον δεύτερο γύρο των Προεδρικών εκλογών:

Ο Γενικός Έφορος Εκλογής κ. Κύπρος Κυπριανού ανακοίνωσε ότι στις 7:00 π.μ. ώρα Κύπρου άνοιξαν οι κάλπες σε όλα τα εκλογικά κέντρα στην Κύπρο, Ελλάδα και Βουλγαρία, και άρχισε κανονικά η ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Πρόσθεσε ότι η ψηφοφορία διεξάγεται ομαλά και επικρατεί παντού απόλυτη τάξη και ηρεμία.

Η ψηφοφορία θα συνεχιστεί μέχρι τις 12 μ. και μετά από διακοπή μίας ώρας θα επαναρχίσει στη 1:00 μ.μ. και θα λήξει στις 6:00 μ.μ. τελική ώρα, είπε.

Διευκρίνισε ότι ο προεδρεύων της εκλογής μπορεί, εάν παραστεί ανάγκη, να παρατείνει τις ώρες της ψηφοφορίας, σε περίπτωση που ψηφοφόροι βρίσκονται έξω από το εκλογικό του κέντρο για να ψηφίσουν.

Ο κ. Κυπριανού απηύθυνε έκκληση προς τους ψηφοφόρους όπως προσέλθουν στις κάλπες και ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Τέλος, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι και αυτή τη φορά οι εκλογές θα διεξαχθούν ομαλά.

Check Also

Μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης εντόπισαν κλεμμένη μοτοσικλέτα

Share Twitter Μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης εντόπισαν κλεμμένη μοτοσικλέτα Μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης Λεμεσού, ενώ …

Ακιντζί: Δυστυχώς η Ε/κ ηγεσία προτιμά την πολιτική της έντασης

Share Twitter Σε ανάρτησή του στο twitter, ο κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, σχολιάσε την ομόφωνη …