Πρίγκηπας Άντριου και Μέγκαν Μαρκλ προκαλούν «τριγμούς» στα ανάκτορα

Ο Πρίγκηπας Άντριου και  η σύζυγος του πρίγκηπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ προκαλούν «τριγμούς» στα ανάκτορα και ειδικότερα στη βασίλισσα η οποία έχει αποφασίσει να ορίσει ως αντιβασιλέα τον πρωτότοκο γιο της, πρίγκηπα Κάρολο.

Από τη μία ο Πρίγκηπας Άντριου με τα «ροζ» σκάνδαλα και τη θύελα αντιδράσων που έχει προκαλέσει και από την άλλη η «ατίθαση» Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, η οποία ου κ ολίγες φορές, έσπασε τους κανόνες και τα πρωτόκολλα του Παλατιού, προκαλούν μεγάλο «πονοκέφαλο» για τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Τις τελευταίες μέρες, η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται σε συζητήσεις με τους συμβούλους και τον σύζυγός της Φίλιππο, ώστε να μεταβιβάσει τις περισσότερες βασιλικές αρμοδιότητες στον διάδοχο του θρόνου, πρίγκιπα Κάρολο.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η βασίλισσα Ελισάβετ προετοιμάζει τις διαδικασίες ώστε να τη διαδεχθεί ο Κάρολος εντός 18 μηνών, με τον τίτλο του αντιβασιλέα, ενώ η ίδια θα διατηρήσει τυπικά το βασιλικό στέμμα.

Η βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε να δράσει άμεσα ύστερα από το σάλο που έχει προκληθεί με τις κινήσεις του Άντριου. Ο γιος της βασίλισσας, που φέρει τον τίτλο του Δούκα του Γιορκ και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν μετατραπεί σε αποδιοπομπαίους τράγους του παλατιού, καθώς συγκεντρώνουν τα σχόλια του Τύπου και την οργή των φιλοβασιλικών, οι οποίοι θεωρούν ότι με τις ενέργειες τους πλήττουν τη μοναρχία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ υποπίπτει σε απλά παραπτώματα με τη συμπεριφορά της, που θεωρείται από κάποιους ασύμβατη με το βασιλικό πρωτόκολλο.

Ο πρίγκηπας Άντριου, έχει επισύρει όλο το μένος φιλοβασιλικών και αντιβασιλικών, αφού φέρεται να αδιαφόρησε όχι μόνο για το πρωτόκολλο αλλά και για τους νόμους και την ηθική.

Στις 16 Νοεμβρίου ο Άντριου αποφάσισε να δώσει μία συνέντευξη στο BBC, για να αποτινάξει από πάνω του το στίγμα του “φίλου του παιδεραστή” που τον κατέτρυχε τους τελευταίους μήνες, μετά την αυτοκτονία του Τζέφρι Επστάιν, ο οποίος επρόκειτο να δικαστεί για τη δημιουργία κυκλώματος που εξωθούσε ανήλικες σε πορνεία.

Ο πρίγκηπας Άντριου, αγνόησε όλους όσοι του έλεγαν να μην μιλήσει και παραδέχτηκε μιλώντας σε εκπομπή ότι για μία εποχή είχε φιλία με τον εκατομμυριούχο Επστάιν, αρνούμενος ωστόσο πως είχε σεξουαλική σχέση με μία ανήλικη. Οι δικαιολογίες και τα γεγονότα από τη δική του πλευρά δεν έπεισαν πως δεν συμμετείχε στο κύκλωμα Επστάιν. Ο βρετανικός Τύπος δημοσίευσε φωτογραφίες του πρίγκηπα σε νυχτερινά κλαμπ, “φορτώνοντας” του σχέσεις με δύο νεαρές κοπέλες από την “παρέα” του Επστάιν.

Η βασίλισσα Ελισάβετ παρά την αδυναμία που λέγεται ότι του έχει αποφάσισε να απαλλάξει τον Άντριου από τα καθήκοντα του και να τον απομακρύνει από το παλάτι, προκειμένου να σώσει τον θεσμό της μοναρχίας.

Σε αυτό συνηγόρησαν και ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Check Also

Βρετανία: Κολυμβητής έπεσε από ύψος 60 μέτρων και έσπασε την πλάτη του! (Video)

Share Twitter Με έναν σοβαρό τραυματισμό που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή πλήρωσε ένας …

Ανακαλύφθηκε γιγαντιαίο κέρατο που ανήκει σε εξαφανισμένο είδος βοοειδών ηλικίας 5.000 ετών

Share Twitter Ένα τεράστιο κέρατο μήκους σχεδόν 70 εκατοστών που ανήκει σε ένα εξαφανισμένο είδος …