Πούτιν: Ψηφίστηκε ως ο πιο σέξι άντρας της Ρωσίας

Πούτιν: Ψηφίστηκε ως ο πιο σέξι άντρας της Ρωσίας

Ο Ρώσος πρόεδρος,Βλαντιμίρ Πούτιν, είναι ο πιο ωραίος και ελκυστικός άντρας της Ρωσίας, σύμφωνα με δημοσκόπηση την οποία πραγματοποίησε το Superjob.ru.

Ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας,  φαίνεται πως θεωρείται ο πιο σέξι άνδρας στη χώρα.

Μια νέα δημοσκόπηση αποκαλύπτει ότι στην ερώτηση ποιος είναι ο πιο όμορφος άνδρας στη Ρωσία το 18% των ανδρών και το 17% των γυναικών απάντησαν ο Πούτιν. Ο Ρώσος ηγέτης που συχνά επιδίδεται σε αθλήματα, όπως ιππασία χωρίς να φορά μπλούζα, φαίνεται πως κερδίζει και σε αυτόν τον τομέα. Τα αμερικανικά ΜΜΕ, βρίσκουν ύποπτο ότι η δημοσκόπηση από τον ιστότοπο του διοικητικού συμβουλίου Superjob.ru κάνει την εμφάνισή της τώρα και πιστεύουν ότι “μυρίζουν” εκλογές στη χώρα.

Στην δημοσκόπηση συμμετείχαν 2.000 Ρώσοι όπως αναφέρει η εφημερίδα Moscow Times.

Η δημοσκόπηση δημοσιεύθηκε στις 2 Απριλίου – όχι την 1η Απριλίου. Και συμπτωματικά, η έρευνα «ανοιχτού τύπου», η οποία διεξήχθη αυτοπροσώπως, δημοσιεύθηκε μετά την άδεια που έλαβε ο Πούτιν από τους νομοθέτες για να διεκδικήσει την Προεδρία μέχρι το 2036.


Βέβαια, το υπόλοιπο 82% των αντρών και το 83% των γυναικών που δεν ψήφισαν τον 68χρονο Βλάντιμιρ, δεν διευκρινίζεται ποιον επέλεξαν. Όμως πρέπει να αναφερθεί ότι το 19% των ανδρών δήλωσαν το δικό τους όνομα στην ερώτηση.

Check Also

Αυστρία: Ο Σεμπάστιαν Κουρτς ύψωσε τη σημαία του Ισραήλ στην καγκελαρία

Μια σημαία του Ισραήλ στην οροφή του κτιρίου της αυστριακής καγκελαρίας στη Βιέννη ύψωσε ο …

ΗΠΑ: Βγάζουν τις μάσκες οι εμβολιασμένοι – Μία «μεγάλη μέρα» χαιρετίζει ο Μπάιντεν

Ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έκανε λόγο χθες Πέμπτη για «μεγάλη μέρα» στον αγώνα εναντίον …