Ποιο αυτοκίνητο διάλεξε ο Σάκης Ρουβάς στην έκθεση αυτοκινήτου… (Photos)

Ανάμεσα στους χιλιάδες επισκέπτες της Έκθεσης Αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2019» ήταν και πολλοί celebrites από την Ελληνική μουσική σκηνή. Ο Σάκης Ρουβάς ξεχώρισε αφού ο Έλληνας star δεν έμεινε στα απλά και καθημερινά αυτοκίνητα αλλά ούτε στα sport cars αλλά έκανε μία ιδιαίτερη επιλογή.

Ο “Σάκης” όπως τον αποκαλούν όσοι τον θαυμάζουν στάθηκε στο 700 περίπου τετραγωνικών μέτρων περίπτερο της Mercedes-Benz και φωτογραφήθηκε με ένα από τα τρία πρωτότυπα (concept) μοντέλα που κοσμούν το περίπτερό της.
Πρόκειται για το 2020 Smart Vision EQ Fortwo, ένα πρωτότυπο, πλήρως διασυνδεδεμένο, πλήρως αυτόνομο smart, που δείχνει πώς θα γίνονται οι μεταφορές εντός της πόλης με car sharing: απόλυτα προσωποποιημένα και απόλυτα αυτόνομα.Μάλιστα μέσω του κινητού του τηλεφώνου το Smart Vision EQ Fortwo τον αναγνώρισε και τον… χαιρέτησε στο εμπρός μέρος όπου βρίσκεται η θέση για την πινακίδα κυκλοφορίας.

Στο εσωτερικό του μικρού οχήματος δεν υπάρχουν χειριστήρια ή τιμόνι ενώ κάθε λειτουργία καθορίζεται μέσω φωνητικών εντολών ή μέσω της χρήσης του κινητού τηλεφώνου του χρήστη! Κοινώς, μιλάμε για πλήρη αυτονομία, επιπέδου 5. Μία μπαταρία 30kWh φροντίζει για την κίνησή του ενώ σύμφωνα με τη smart, όταν δεν θα βρίσκεται σε χρήση από επιβάτη, θα κατευθύνεται μόνο του προς σταθμό φόρτισης! Και όταν θα είναι πλήρως φορτισμένο, θα δέχεται εντολή να έρθει να σας παραλάβει «κλείνοντας» ραντεβού μέσω smartphone.

Στο εμπρός μέρος ξεχωρίζει ο χώρος της γρίλιας όπου το μαύρο πάνελ 44 ιντσών προβάλει μηνύματα, «επικοινωνώντας» με τους πεζούς στις διαβάσεις αλλά καλωσορίζει και τους επιβάτες του οχήματος.

Αντίστοιχα διπλό χαρακτήρα έχουν οι στρογγυλές θύρες που ανοίγουν προς τα πάνω και που όταν το Vision EQ ForTwo Concept είναι άδειο, προβάλουν πληροφορίες για τον καιρό ή την επικαιρότητα. Μάταια θα ψάξετε συμβατικά φωτιστικά σώματα και προβολείς, αντί αυτών υπάρχουν LED Displays που ανοιγοκλείνουν σαν βλέφαρα ματιών.

Check Also

H «Tokyo» του La Casa De Papel ποζάρει τόπλες στο Instagram (Photo)

Share Twitter H Ursula Corbero ή όπως αλλιώς την γνωρίζουμε Tokyo από την πετυχημένη σειρά …

O Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έγινε για πρώτη φορά παππούς

Share Twitter Για πρώτη φορά παππούς έγινε ο αστέρας του Χόλιγουντ Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Όπως επιβεβαίωσε …