Ποινή φυλάκισης 8 χρόνων σε 28χρονο για κατοχή ναρκωτικών

Ποινή φυλάκισης 8 χρόνων σε 28χρονο για κατοχή ναρκωτικών

Ποινή φυλάκισης διάρκειας οκτώ χρόνων, επέβαλε σήμερα το Κακουργοδικείο Λεμεσού σε 28χρονο, για το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Στην κατοχή του 28χρονου, τον περασμένο Νοέμβριο, είχε εντοπιστεί από μέλη της Αστυνομίας, ποσότητα κάνναβης πέραν των 10 κιλών.

Η μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών εντοπίστηκε στις 21 Νοεμβρίου, όταν μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά από αξιολόγηση στοιχείων, ανέκοψαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που ο 28χρονος οδηγούσε, στην Λεμεσό.

Σε έρευνα που έγινε στο όχημα του 28χρονου, τα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν ποσότητα κάνναβης, πέραν των δέκα κιλών, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του ιδίου, τα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν επιπρόσθετη ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 232 γραμμαρίων περίπου.

Με την ολοκλήρωση των ανακρίσεων από την ΥΚΑΝ, η υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα καταχωρήθηκε στο Κακουργοδικείο Λεμεσού για άμεση εκδίκαση. Αφού το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 28χρονο, σήμερα επέβαλε σε αυτόν ποινή φυλάκισης οκτώ χρόνων.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στην Λεμεσό.

Check Also

«Τέλος» στη Συμμαχία Πολιτών – Αποχωρεί από τη πολιτική ο Λιλλήκας

«Τέλος» στη Συμμαχία Πολιτών – Αποχωρεί από τη πολιτική ο Λιλλήκας Σύμφωνα με ανακοίνωση του …

Κορωνοϊός: Αύξηση της παρουσίας της ινδικής μετάλλαξης στην Κύπρο

Αύξηση της παρουσίας της ινδικής μετάλλαξης στην κοινότητας δείχνουν τα αποτελέσματα αλληλούχισης στελεχών Το Υπουργείο …