Ποια ζώδια είναι οι πιο περιποιητικοί σύντροφοι…

Μπορεί να μη σε νοιάζει ο σύντροφός σου να κοιτάει την μεγάλη εικόνα αλλά τις μικρές λεπτομέρειες. Να αναζητάς κάποιον με μεγάλη καρδιά που θα δώσει σημασία στα μικρά πράγματα κι ας έχει να διαχειριστεί εκατομμύρια άλλα λόγω υποχρεώσεων. Αν θες να βγαίνεις με κάποιον που θα σου δώσει την αμέριστη προσοχή του 24/7, ψάξε για τα ζώδια που είναι οι πιο περιποιητικοί σύντροφοι. Κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού είναι έτη φωτός μακριά από άλλους. Χωρίς παρεξήγηση αλλά αν βγαίνεις με έναν Τοξότη, η προσοχή στη λεπτομέρεια (τουλάχιστον σε κάτι που δεν έχει να κάνει με μια φιλοσοφική διαφωνία ή ένα εξελιγμένο πλάνο διακοπών στο εξωτερικό) είναι το τελευταίο πράγμα που θα περιμένεις.

Ταύρος

Το να λέμε ότι ένας Ταύρος είναι αφοσιωμένος είναι υποτιμητικό. Σίγουρα μπορεί να είναι πεισματάρης όπως ο Κριός αλλά αντίθετα με το ζώδιο της φωτιάς, ο γήινος Ταύρος ξέρει πότε να κάνει ένα βήμα πίσω και να διαλέγει τις μάχες του. Ξέρει πότε να σταματά να μιλά, να αρχίζει να ακούει και να σιγουρεύεται ότι οι ανάγκες της συντρόφου του ικανοποιούνται. Από τη στιγμή που πάντα εργάζεται σκληρά, δεν φοβάται να ρίξει δουλειά και για μια σχέση. Η προσοχή του εκδηλώνεται όπως τα μηνιαία τσεκ ιν στον καφέ ή να μοιράζεται μαζί στου το Google Calendar έτσι ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Θέλει να ξέρει ότι λειτουργείτε καλά σαν ομάδα.

Ζυγός

Ο Ζυγός έχει τη φήμη ότι λατρεύει τον έρωτα. Αυτό σημαίνει ότι έχει την τάση να μπαίνει σε ρομαντικές ιστορίες αλλά επίσης και ότι θα κάνει τα πάντα για να προστατέψει τη σχέση σας. Θα προσέξεις το πόσο περιποιητικός είναι όταν θα εκφράζει τη δοτικότητά του και θα θέλει να σιγουρευτεί ότι είσαι καλά. Αν δεν είσαι, θα κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι του για να νιώσεις καλύτερα -ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σε σηκώσει και να σε ντύσει ή να σχεδιάσει για εσένα μια ημέρα με self care.

Σκορπιός

Κάποιοι Σκορπιοί έχουν έλξη στα παιχνίδια του μυαλού αλλά αυτό συμβαίνει γιατί φοβούνται μη πληγωθούν. Όταν βρουν μια ερωτική σύντροφο στην οποία μπορούν να αφοσιωθούν και νιώθουν ότι μπορούν να την εμπιστευτούν τότε είναι οι πιο πιστοί. Ο Σκορπιός θα δουλέψει πάντα σκληρά για να χτίσει την εμπιστοσύνη ανάμεσά σας. Θα καταλάβει ότι είσαι ένα ασφαλές πρόσωπο να εμπιστευτεί και θα προσπαθήσει να είναι το ίδιο για σένα. Θέλει να ξέρεις ότι τα μυστικά σου είναι ασφαλή μαζί του -όντως είναι.

Check Also

Ζώδια – Προβλέψεις : Είναι καιρός να κάνεις ένα αποφαστιστικό βήμα

Ζώδια – Προβλέψεις : Είναι καιρός να κάνεις ένα αποφαστιστικό βήμα Κριός  Ίσως χρειαστεί να …

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κριός  Οι σκηνοθέτες ταινιών τρόμου, χρησιμοποιούν συχνά ένα …