Ποια ζώδια είναι οι «ειδικοί» στο σεξ..!

Άλλοι έχουν τη φήμη κι άλλοι έχουν τη χάρη. Στους «ειδικούς» στο σεξ μάταια ψάχνεις να βρεις το Σκορπιό, διότι παρότι παθιασμένος, βιάζεται υπερβολικά πολύ για να μπορέσει τόσο σύντομα να «ευχαριστήσει» κάποιον. Από την άλλη, ο Δίδυμος «χάνει το παιχνίδι» από την πολυλογία, το πολύ χιούμορ και τη δήθεν χαλαρότητα.

Οι παρακάτω τρεις από την άλλη, είναι εκείνοι που αποτελούν εγγύηση στο κρεβάτι:

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Όπως έχουμε προαναφέρει, εδώ, είναι ενδεχομένως το πιο σέξι ζώδιο. Πώς θα μπορούσε λοιπόν να μην κάνει το κάνει πράξη κιόλας; Επειδή γενικότερα έχουν μία τάση να θέλουν να τα ελέγχουν όλα, φιλούν υπέροχα και είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να πέσουν στο κρεβάτι. Όταν είναι ερωτευμένοι, είναι μακράν οι πιο παθιασμένοι εραστές του ζωδιακού, είναι αυθόρμητοι, απρόβλεπτοι και έχουν (επιστημονική) φαντασία και ευρηματικότητα. Και κάτι ακόμη: δεν είναι παρτάκηδες, αρκεί να μην είναι πρώτα ο άλλος.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)
Η όρεξή τους για σεξ πλησιάζει αυτήν που έχουν για το καλό φαγητό. Είναι εθισμένοι στο φυσικό άγγιγμα και τα χάδια και τα προσφέρουν απλόχερα και οι ίδιοι. Παράλληλα, ο αισθησιασμός τους πηγάζει από το ότι γενικότερα δε βιάζονται, λατρεύουν επίσης να μιλούν χαμηλόφωνα και πιστεύουν ακράδαντα ότι το καλό σεξ είναι αποτέλεσμα ενός γόνιμου δούναι και λαβείν. Τα συγχαρητήριά μας.

Παρθένος (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)
Αν είσαι έτοιμος να είσαι όλος ο κόσμος για κάποιον, τότε κανείς άλλος εραστής εκτός από τον Παρθένο δε θα σου δώσει τόσο απερίσπαστα την προσοχή του. Η φήμη του ξενέρωτου καταρρίπτεται στο κρεβάτι, καθώς η τελειομανία και η σχολαστικότητά τους στην προκειμένη περίπτωση, λειτουργεί με θαυματουργό τρόπο στις επιδόσεις τους. Πόσω μάλλον αν είναι ερωτευμένοι κιόλας…

Check Also

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Share Twitter Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κριός  Αγαπητοί Κριοί, δεν έχετε καν …

Πως θα σε χωρίσει ανάλογα με το ζώδιο…

Share Twitter Θα μπορούσε να είναι η αντίστοιχη ταινία του «How to lose a guy …