Πλώρη για το ΣΥΡΙΖΑ έχει βάλει ο Μιχελογιαννάκης

Τη συνάντηση του με τον Αλέξη Τσίπρα αποκάλυψε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής του νομού Ηρακλείου που είχε εκλεγεί με τη ΔΗΜΑΡ Γιάννης Μιχελογιαννάκης σε συνέντευξή του στον Flash. Τη συνάντηση ζήτησε ο ίδιος, όπως υποστήριξε, επειδή θεωρεί ότι δυστυχώς μετά την ψήφιση του Μνημονίου ΙΙΙ θα ακολουθήσει πορεία πλήρους εξαθλίωσης του Έλληνα πολίτη.

Ο κ. Μιχελογιαννάκης συζήτησε με τον κ. Τσίπρα την ανάγκη, με κεντρικό κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, να ενεργοποιηθούν όλες οι προοδευτικές αριστερές δυνάμεις του τόπου προς την κατεύθυνση ενός ενιαίου ευρωπαϊκού-πατριωτικού-αντιμνημονιακού κοινωνικού μετώπου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης επίσης συμφώνησαν για την ανάγκη ανάπτυξης και εφαρμογής ενός σχεδίου απάλυνσης του κοινωνικού πόνου, και υιοθέτησης ενός εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης, με ένα νέο αναπτυξιακό-παραγωγικό μοντέλο που θα έχει στόχο την ανακατανομή του πλούτου.

Επιπλέον, αναφέρθηκαν στη δίκαιη κατανομή των βαρών των πολιτών ενώ ο βουλευτής δήλωσε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι διατεθειμένος να συμμετάσχει στην κάθε προσπάθεια ανατροπής του παλιού και του σάπιου.