«Παρελθόν» από τον Απόλλωνα, ο Σωφρόνης Αυγουστή

«Ο Απόλλωνας Λεμεσού δεν σε αποχαιρετά σήμερα Σωφρόνη Αυγουστή αλλά σου λέει εις το επανιδείν»

Τέλος από τον Απόλλωνα Ο Σωφρόνης Αυγουστή, μετά από 32 μήνες συνεργασίας, αποτελεί πλέον παρελθόν για τον Απόλλωνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΣ του Απόλλωνα Λεμεσού, μια εκπληκτική συνεργασία έφτασε στο τέλος της καθώς από το μεσημέρι της Παρασκευής οι δρόμοι του Απόλλωνα Λεμεσού και του Σωφρόνη Αυγουστή χωρίζουν μετά από 32 πραγματικά ονειρεμένους μήνες συνεργασίας.

Χρονικό διάστημα στο οποίο ο Κύπριος τεχνικός οδήγησε τον Απόλλωνα στην κατάκτηση ενός κυπέλλου (2017) και ενός Σούπερ Καπ (2017), συμμετείχε στον τελικό κυπέλλου το 2018, ενώ οδήγησε τον Απόλλωνα σε δυο διαδοχικές προκρίσεις στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ (2017,2018).

Μέσα από τους 144 αυτούς επίσημους αγώνες που καθοδήγησε τον Απόλλωνα, κατάφερε να αξιωθεί και να συμπεριληφθεί σ’ ένα από τους κορυφαίους προπονητές της Κύπρου ενώ πρόσφατα συγκαταλέγηκε στους 150 καλυτέρους προπονητές του κόσμου.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή καθοδήγησε με μαεστρία τον Απόλλωνα σε μια μαγική τριετία, από την οποία το μόνο που έλειψε ήταν η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος.

«Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι ο Σωφρόνης Αυγουστή θα ευχαριστεί για πάντα την Διοίκηση και τον Απόλλωνα για την ευκαιρία που του έδωσε να εξελιχθεί σ’ ένα εκπληκτικό προπονητή, ωστόσο και ο Απόλλωνας θα έχει να καυχιέται ότι επί Σωφρόνη Αυγουστή στην τεχνική του ηγεσία έγραψε ιστορία εντός και εκτός συνόρων και απέδωσε, κατά πολλούς, το καλύτερο ποδόσφαιρο στην ιστορία του», αναφέρει το ΔΣ του Απόλλωνα, στην ανακοίνωση του.

Σημειώνει ότι ένας όμορφος κύκλος έκλεισε για τον Απόλλωνα αλλά και ένα αγνό και πιστό Απολλωνίστα.

«Σωφρόνη Αυγουστή στα δύσκολα φώναξες παρών και ανταποκρίθηκες άμεσα, δείχνοντας άγνοια κινδύνου, στο κάλεσμα της αγαπημένης σου ομάδας. Με την μαγκιά και το πάθος σου, οδήγησες την Ομάδα μας σε πολύ μεγάλες επιτυχίες, τις οποίες όλοι θα θυμόμαστε μια ζωή. Όμως, όπως όλες οι διαδρομές, έτσι και το συναπάντημα σου με την Ομάδα μας έχει το δικό του τέλος. Ο Απόλλωνας Λεμεσού δεν σε αποχαιρετά σήμερα Σωφρόνη Αυγουστή αλλά σου λέει εις το επανιδείν. Είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον οι δρόμοι μας θα ενωθούν ξανά. Σ΄ ευχαριστούμε για όλα Σωφρόνη Αυγουστή»,

καταλήγει το ΔΣ του Απόλλωνα Λεμεσού, στην ανακοίνωση του.

Check Also

Τιγιάνα Μαξίμοβιτς: Η «οικοδέσποινα» στη βίλα των οργίων που συνελήφθη ο Σλοβένος διαιτητής

Share Twitter Τιγιάνα Μαξίμοβιτς: Η «οικοδέσποινα» στη βίλα των οργίων που συνελήφθη ο Σλοβένος διαιτητής …

H θρυλική Aston Martin του Τζέιμς Μποντ μπαίνει και πάλι στην παραγωγή!

Share Twitter H Aston Martin ξαναφέρνει στην παραγωγή τη θρυλική DB5, ένα αυτοκίνητο που αγάπησε …