Παραδέχθηκε ότι σκότωσε την 6χρονη – Για ποιο λόγο την έριξε στη λίμνη;

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη μικρή Σιέρα, κόρη της Μαρί Ρόουζ της οποίας, πρώτης εντοπίστηκε το πτώμα στο φρεάτειο στο μεταλλείο του Μιτσερού, πριν από σχεδόν ένα μήνα.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ το οποίο αποκάλυψε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, η δημοσιογράφος Έρικα Καβάζη, ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς, παραδέχθηκε ότι σκότωσε την 6χρονη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τον ισχυρισμό του τον  άλλαξε στις 25 Απριλίου σε κατάθεση που έδωσε στους ανακριτές μετά τη δεύτερη διαδικασία προσωποκράτησής του, όπου είχε οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Πληροφορίες του Alpha ανέφεραν ότι ο 35χρονος παραδέχθηκε και τους 7 φόνους εκ προ μελέτης, αποκαλύπτοντας συγκλονιστικές λεπτομέρειες στους ανακριτές για το χρονικό της δολοφονίας, τόσο της μητέρας Μαίρη Ρόουζ όσο και της 6χρονης κόρης της.

Ο λόγος που έριξε το άψυχο σώμα της 6χρονης στη λίμνη Μεμί, ήταν όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «για να βρίσκεται σε ένα παραμυθένιο τοπίο». 

Οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται, αφού κατά την τελευταία διαδικασία προσωποκράτησης όπου ο ανακριτής ανέφερε εντός του δικαστηρίου ότι ο 35χρονος, ανακρινόμενος είπε ότι ο συνολικός αριθμός των θυμάτων του είναι 7.

Στη συνέχεια έγραψε όλες τις λεπτομέρειες για τις 7 δολοφονίες που παραδέχθηκε ότι διέπραξε και υπέδειξε στους ανακριτές τα ακριβή σημεία που έριξε τις σορούς των θυμάτων.

Ο 35χρονος στρατιωτικός στην πρώτη κατάθεσή του, ισχυριζόταν ότι η μικρή Σιέρα, πέθανε από εισρόφηση εμεσμάτων.

Πηγή: Alphanews.live

 

Check Also

Νέος Δήμαρχος Αμμοχώστου, ο Σίμος Ιωάννου

Share Twitter Ο Σίμος Ιωάννου είναι ο νικητής της αναπληρωματικής εκλογής που διεξήχθη σήμερα για …

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκρός 71χρονος από τη Λεμεσό

Share Twitter Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκρός 71χρονος από τη Λεμεσό Νέο θανατηφόρο τροχαίο …