Παντρεύτηκε τη… σύντροφό της η 19χρονη κόρη του Τζάκι Τσαν!  Δεν κάλεσε τον πατέρα της…

Η κόρη του Τζάκι Τσαν αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τη σύντροφό της.

Η 19χρονη Ετα Τσοκ Λαμ, παιδί του ηθοποιού και της εστεμμένης καλλονής Ελέιν Γι Λέι, ανακοίνωσε στο Instagram ότι παντρεύτηκε την Αντι Οτομν, στο Τορόντο, στις 8 Νοεμβρίου.

Ο Τζάκι Τσαν δεν ήταν καλεσμένος στον γάμο. Αλλωστε, η 19χρονη δεν είχε ποτέ σχέσεις μαζί του, ενώ πρόσφατα είχε εξαπολύσει επίθεση στους γονείς της, αποκαλώντας τους ομοφοβικούς. Μάλιστα, τους επιτέθηκε ξανά τώρα, στην ανάρτησή της- στην οποία το ζευγάρι φιλιέται κρατώντας το πιστοποιητικό γάμου- γράφοντας ότι εκείνη και η σύζυγός της ήταν «στο κυνήγι της ευτυχίας από την ημέρα που γεννηθήκαμε. Κακοποιημένες ως παιδιά, που ποτέ δεν ένιωσαν ότι τα αγαπούν, έχουμε τόσα πολλά να δώσουμε».

«Ολοι μας έχουμε πληγωθεί, αλλά αν ονειρεύεσαι την αγάπη, μπορείς να τη βρεις. Η αγάπη είναι ευγενική, δεν κρίνει, είναι δύναμη και αδυναμία. Η αγάπη μπορεί να κάνει την αλλαγή. Η αγάπη κερδίζει», καταλήγει στην ανάρτησή της.

Τον περασμένο Απρίλιο, η κόρη του Τζάκι Τσαν είχε προκαλέσει σάλο, δηλώνοντας ότι η ίδια και η σύντροφός της είναι άστεγες και κοιμούνται κάτω από μια γέφυρα, εξαιτίας «ομοφοβικών γονέων».

Η απάντηση της μητέρας της ήταν ότι θα έπρεπε να πιάσει δουλειά. «Αν δεν έχουν λεφτά, πρέπει να βρουν δουλειά. Δεν πρέπει να γυρίσουν ένα βίντεο στο οποίο λένε ότι είναι άφραγκες και ποιος είναι ο πατέρας της Ετα. Ανθρωποι σε όλο τον κόσμο δουλεύουν σκληρά και δεν βασίζονται στη φήμη κάποιου άλλου για να εξασφαλίσουν χρήματα», είχε πει τότε η Ελέιν Γι Λέι.

Οσο για τον Τζάκι Τσαν, δεν είχε κάνει κανένα σχόλιο. Ο ηθοποιός δεν έχει καμία επαφή με την κόρη του. Ενώ ήταν παντρεμένος με την Τζόαν Λιν, ο Τζάκι Τσαν είχε εξωσυζυγική σχέση με την Ελέιν Γι Λέι, που οδήγησε στη γέννηση της Ετα. Παρότι έχει παραδεχθεί τη σχέση, ο ηθοποιός δεν έχει μιλήσει ποτέ δημόσια για την κόρη του. Η μητέρα της τη μεγάλωσε χωρίς τη στήριξή του, ενώ το 2015 η Ετα είχε δηλώσει ότι ο Τζάκι Τσαν δεν ήταν ποτέ στη ζωή της και ότι δεν τον θεωρεί πατέρα της.

Check Also

Ελεονώρα Μελέτη κατά Snik: «Γιατί να είμαστε σκουπίδια εμείς οι δημοσιογράφοι και όχι… οι στίχοι;»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το νέο τραγούδι του Snik, με τίτλο Chinchilla. Το θέμα σχολιάστηκε στην …

Η συγγενική σχέση του Μπεν Άφλεκ με τον Μπαράκ Ομπάμα

ΟΜπεν Άφλεκ, που τον τελευταίο καιρό έχει πυροδοτήσει αντιδράσεις σχετικά με τις ανακοινώσεις του για …