Πέρασε τον φίλο του για θήραμα και τον πυροβόλησε στο μάτι

Δύο νεαροί φίλοι είχαν πάει μαζί για κυνήγι στην περιοχή του Θολού Ηλείας, όμως παραλίγο να σημειωθεί τραγωδία, όταν ο ένας νεαρός κατά λάθος πυροβόλησε τον φίλο του, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο μάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν τα “kinigetikanea.gr” , οι δύο νεαροί ηλικίας 27 και 23 ετών είχαν πάει το απόγευμα της Παρασκευής  για κυνήγι εν πορεία , προχωρώντας παράλληλα για τον εντοπισμό των θηραμάτων.

Κάποια στιγμή ωστόσο ο 23χρονος στην προσπάθειά του να ρίξει σε κάποιο θήραμα, πυροβόλησε προς την κατεύθυνση που βρισκόταν,  ο φίλο τους ο οποίος είχε προχωρήσει πιο μπροστά  και δε βρίσκονταν στην ίδια ευθεία!

Από τον πυροβολισμό  σκάγια βρήκαν τον 27χρονο στο μάτι , προκαλώντας του σοβαρό τραύμα.

Αμέσως ο τραυματίας κυνηγός μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Πύργου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνεχεία σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου έπειτα από μεγάλη προσπάθεια των ιατρών, ευτυχώς διασώθηκε το μάτι του.

Να σημειωθεί ότι ο 27χρονος διαμένει μόνιμα στην Αθήνα , αλλά λόγω της μεγάλης αγάπης που έχει για το κυνήγι ερχόταν σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο στο χωριό του, πηγαίνοντας για εξορμήσεις  στην ευρύτερη περιοχή.

Αυτή τη φορά ωστόσο η απροσεξία από τον 23χρονο παραλίγο να του στοιχίσει αυτή την αγάπη για το κυνήγι, αλλά τελικά στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του.

Check Also

Μητσοτάκης: Πλησιάζει η απόφαση της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα

Την πεποίθηση του πως τα Γλυπτά του Παρθενώνα τελικά θα επιστρέψουν στην Αθήνα εκφράζει με …

Πέθανε ο Ζάχος Χατζηφωτίου

Πέθανε ο Ζάχος Χατζηφωτίου Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών ο δημοσιογράφος και …