Πάφος: Τρία πρόσωπα προσπάθησαν να πετάξουν με πλαστά έγγραφα…

Τρία πρόσωπα εντοπίστηκαν στον αερολιμένα Πάφου με πλαστά έγγραφα με σκοπό να αναχωρήσουν για την Γαλλία.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 8.8.22 γύρω στις 12:00 παρουσιάστηκαν στον τομέα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Πάφου δύο γυναίκες με προορισμό την Γαλλία . Όπως διαφάνηκε πρόκειται για την μητέρα και την ανήλικη κόρη της οι οποίες παρουσίασαν κοινό διαβατήριο και δύο ισπανικές άδειες διαμονής. Όπως διαπιστώθηκε, οι εν λόγω άδειες διαμονής ήταν πλαστές.

Η μητέρα συνελήφθη για πλαστογραφία και κυκλοφορία πλαστού εγγράφου και η ανήλικη λόγω ηλικίας τέθηκε υπό την φροντίδα της Υπηρεσίας Κοινωνικής Ευημερίας.

Σε άλλη περίπτωση, την Δευτέρα στις 12:30 παρουσιάστηκε στον αερολιμένα Πάφου με προορισμό την Γαλλία νεαρός αφρικανικής καταγωγής παρουσιάζοντας βελγικό δελτίο ταυτότητας. Το πρόσωπο που αναγράφονταν στην ταυτότητα δεν ομοίαζε με τον παρευρισκόμενο.

Ανακρινόμενος, ομολόγησε ότι τα στοιχεία του είναι άλλα απ’ αυτά που αναγράφονται και συνελήφθη για πλαστοπροσωπία. Πρόκειται για ανήλικο πρόσωπο ο οποίος ήταν έγκλειστος στην δομή στην Κάτω Πάφο.

Κατόπιν τούτου, αυτός οδηγήθηκε πίσω στην δομή. Η υπόθεση του θα τεθεί στην Νομική Υπηρεσία για μη ποινική δίωξη λόγω του ότι είναι ανήλικο πρόσωπο.

 

Check Also

Με πολύχρωμα μπαλόνια «αποχαιρέτησαν» τον μικρό Λάμπρο

Τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολητικό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας Ιδαλίου, η κηδεία του μικρού Λάμπρου Καλλένου, του …

Φθινοπωρινός καύσωνας: Κίτρινη προειδοποίηση για 40άρια αύριο

Φθινοπωρινός καύσωνας: Κίτρινη προειδοποίηση για 40άρια αύριο Η Μετεωρολογική Υπηρεσία, εξέδωσε κίτρινη προειδοποίηση για πολύ …