Πάφος: Έκλεψαν πέραν των 6.000 ευρώ από το αυτοκίνητο 52χρονου

Την κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από σταθμευμένο αυτοκίνητο διερευνά στην Πάφο η Αστυνομία. Η υπόθεση κλοπής καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ λίγο μετά τις 6.00 χθες το απόγευμα, από άντρα ηλικίας 52 ετών.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 52χρονου, η κλοπή διαπράχθηκε χθες το απόγευμα, συγκεκριμένα μεταξύ των ωρών 3.00μ.μ. και 6.00μ.μ., ενώ το όχημά του βρισκόταν σταθμευμένο σε παραλιακό χώρο στάθμευσης οχημάτων, στην περιοχή Λέμπας, στην Πάφο. Από το αυτοκίνητο κλάπηκαν μία τσάντα που περιείχε χρηματικό ποσό πέραν των 6,000 ευρώ, ένα ρολόι, ένα κινητό τηλέφωνο, και δύο σχολικές τσάντες.

Η Αστυνομία, για σκοπούς πρόληψης παρόμοιων περιστατικών κλοπής, προτρέπει το κοινό, οδηγούς και επιβάτες οχημάτων, όπως ουδέποτε αφήνουν εντός του οχήματός τους, ακόμη και όταν αυτό είναι κλειδωμένο, χρήματα ή άλλα αντικείμενα αξίας.

Τονίζεται επίσης ότι, με τη στάθμευση του οχήματος, ακόμη και σε περίπτωση ολιγόλεπτης στάσης, θα πρέπει να αφαιρούνται τα κλειδιά, να κλείνονται πλήρως τα τζάμια και το όχημα να κλειδώνεται.

 

Check Also

Ξεκινά από αύριο η χορήγηση της 5ης ενισχυτικής δόσης του εμβολίου COVID

Το Υπουργείο Υγείας στο πλαίσιο των προσπαθειών για ενίσχυση της ανοσίας του πληθυσμού έναντι της …

Στην Πράγα o πρόεδρος Αναστασιάδης για την Άτυπη Σύνοδο Κορυφής Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Για την Πράγα αναχωρεί σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, για να παρευρεθεί στην …