Ο Tζεφ Μπέζος αγοράζει γιοτ $500 εκατ… με έκταση μεγαλύτερη από ένα γήπεδο ποδοσφαίρου

Μεγαλεπήβολα σχέδια φέρεται να έχει ο ιδρυτής της Amazon, Τζεφ Μπέζος, ο οποίος σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, θέλει να αποκτήσει ένα σούπερ γιοτ με το οποίο θα μπορεί να ανταγωνιστεί όλους τους ιδιοκτήτες πολυτελών σκαφών.

Πηγές του πρακτορείου υποστηρίζουν ότι δαπάνησε τουλάχιστον 500 εκατομμύρια δολάρια για την αγορά ενός πολυτελούς σκάφους υψηλών προδιαγραφών που θα τον καθιερώσει ως πιστοποιημένο μέλος στην κατηγορία του τζετ σετ στο Σεν Τροπέ.

Ο δισεκατομμυριούχος Μπέζος παρήγγειλε το σούπερ σκάφος πριν από περίπου δύο χρόνια, όπως γράφει το σχετικό δημοσίευμα.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι το γιοτ θα έχει έκταση μεγαλύτερη από αυτή που έχει ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και θα διαθέτει πολλά καταστρώματα.

Το εγχείρημα αυτό -που ονομάζεται Y721- έχει αναλάβει η ολλανδική εταιρεία «Oceanco», η οποία όμως αρνήθηκε να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για το άρθρο.

Ο Τζεφ Μπέζος παραμένει ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου. Σύμφωνα με το Bloomberg, η περιουσία του πλησιάζει τα 200 δισεκατομμύρια δολάρια.

Υπενθυμίζεται ότι, τον Ιανουάριο του 2019 και ύστερα από 25 χρόνια γάμου, ο ιδιοκτήτης της Amazon κατέληξε με έναν «χρυσό» συμβιβασμό παίρνοντας διαζύγιο από τη σύζυγο και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, ΜακΚένζι.

Ο Τζεφ Μπέζος και η σύζυγός του ΜακΚένζι αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους μετά την αποκάλυψη της απιστίας του και τις «ροζ» φωτογραφίες που προκάλεσαν σάλο φέρνοντας σε δεινή θέση τον ίδιο και την οικογένειά του.

Ανάμεσα στις ακατάλληλες φωτογραφίες, ήταν μάλιστα και μια εξαιρετικά κοντινή φωτογραφία των γεννητικών οργάνων του CEO της Αmazon, αλλά και αρκετές ημίγυμνες πόζες του μπροστά στον καθρέφτη, όπου επιδείκνυε στην ερωμένη του, Λόρεν Σάντσεζ, το γυμνασμένο του σώμα.

Αποκτώντας το σούπερ γιοτ, ο Μπέζος και η αγαπημένη του θα απολαμβάνουν πολυτελείς διακοπές υψηλών προδιαγραφών αλωνίζοντας τις θάλασσες.

Check Also

Σόρος: «Τραγικό λάθος» η τοποθέτηση χρημάτων από επενδυτές στην Κίνα

Ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος, με αφορμή την πρόσφατη επέκταση της αμερικανικής πολυεθνικής εταιρείας BlackRock Inc. …

Αλουμίνιο: Για πρώτη φορά από το 2008 «χτύπησε» τα 3.000 δολάρια

«Άλμα» για την τιμή αλουμινίου η οποία έφτασε τα 3.000 δολάρια ανά τόνο στο Λονδίνο …