Ο Michael Schumacher σε νοσοκομείο στο Παρίσι!

Πρόκειται για το νοσοκομείο Georges-Pompidou, με τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1 να κάνει εισαγωγή στο τμήμα καρδιαγγειακής χειρουργικής.

Σύμφωνα με τους Γάλλους, είναι υπό τη φροντίδα του φημισμένου καρδιοχειρουργού, Philippe Menasché, που ειδικεύεται στην κυτταροθεραπεία για περιπτώσεις καρδιακής ανεπάρκειας.

Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από την εκπρόσωπο της οικογένειας Schumacher, Sabine Kehm, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως η μεταφορά από το σπίτι του στην Ελβετία, έγινε με άκρα μυστικότητα αλλά και με πληθώρα «μέτρων» ώστε να μην γίνει αντιληπτή η εισαγωγή του.

Αυτή έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας, με τον θρύλο της Formula 1 να εικάζεται πως θα παραμείνει στο γαλλικό νοσοκομείο για δύο ημέρες.

Θυμίζουμε πως ο 50χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι στις 29 Δεκεμβρίου του 2013, ενώ έκανε σκι με την οικογένειά του στο χειμερινό τουριστικό θέρετρο της Μεριμπέλ. Μερικούς μήνες μετά μεταφέρθηκε στο σπίτι του στην Ελβετία, ένα μέρος του οποίου έχει μετατραπεί σε σύγχρονη μονάδα ιατρικής παρακολούθησης και αποκατάστασης.

Check Also

Η Ανόρθωση κατέκτησε το Κύπελλο – Νίκησε με 2-1 τον Ολυμπιακό στην παράταση (Video)

Η Ανόρθωση νίκησε απόψε στη διαδικασία της παράτασης με 2-1 τον Ολυμπιακό και κατέκτησε το …

Ανόρθωση: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί για τη κατάκτηση του Κυπέλλου

Υπό τους ήχους του τραγουδιού «Χώμα που περπάτησα», η Ανόρθωση, παρέλαβε το τρόπαιο του Κυπέλλου. …