Ο Jeff Bezos «Δώρισε» στην Ντόλι Πάρτον 100 εκατομμύρια δολάρια… για καλό σκοπό

Η Ντόλι Πάρτον πήρε 100 εκατομμύρια δολάρια από τον Τζεφ Μπέζος για να τα δώσει στα αγαπημένα της φιλανθρωπικά ιδρύματα. Η φιλάνθρωπος και εμβληματική τραγουδίστρια του “Jolene” έχει επιλεγεί ως ο αποδέκτης του «Bezos Courage & Civility Award» σε προσωπικότητες που «επιδιώκουν λύσεις με θάρρος και ευγένεια». Τα χρήματα πηγαίνουν σε οργανισμούς της επιλογής τους. Ο ιδιοκτήτης της Blue Origin ανακοίνωσε το τεράστιο βραβείο την Παρασκευή με την επί χρόνια σύντροφό του και παρουσιάστρια ειδήσεων Lauren Sanchez.

«Ο Jeff Bezos και εγώ είμαστε τόσο περήφανοι που έχουμε έναν νέο νικητή του Bezos Courage and Civility Award — μια γυναίκα που δίνει με την καρδιά της και ηγείται με αγάπη και συμπόνια σε κάθε πτυχή της δουλειάς της», δήλωσε η επί χρόνια σύντροφος του Bezos.

Η Lauren Sanchez, δημοσίευσε στο Instagram μαζί με ένα βίντεο από την ομιλία τους πριν απονείμει την επιχορήγηση στην θρυλική σταρ. «Ανυπομονούμε να δούμε όλα τα καλά που πρόκειται να κάνετε με αυτό το βραβείο $100 εκατομμυρίων, @DollyParton», μεταδίδει η NYpost.

Σε ένα βίντεο κλιπ της τελετής που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, ο 76χρονη τραγουδίστρια-ενθουσιάστηκε : «Ουάου! Είπες 100 εκατομμύρια δολάρια;» ήταν η αντίδραση της.

Check Also

H Ιταλία «γερνά» πιο γρήγορα από την υπόλοιπη Ευρώπη…

Ο πληθυσμός της Ιταλίας έχει πέσει κάτω από τα 59 εκατομμύρια κατοίκους και η χώρα …

Οι Εργατικοί προτείνουν την κατάργηση της Βουλής των Λόρδων στην Βρετανία

O Σερ Κιρ Στάρμερ, ο ηγέτης των Εργατικών, δήλωσε πως, αν το κόμμα του κερδίσει …