Ο «Dirt Man» θα είναι ο τελευταίος σούπερ ήρωας του Σταν Λι

O θάνατος του Σταν Λι, του δημιουργού κι εμπνευστή δεκάδων χαρακτήρων υπερ-ηρώων της Marvel σκόρπισε παγκόσμια θλίψη στους φανατικούς φίλους των ιστορικών του κόμικς.

Όμως, ακόμα και μετά θάνατον ο ιδρυτής της Marvel και «πατέρας» ηρώων όπως ο Spiderman, ο Hulk, o Ιron Man και πολλοί ακόμα, δεν φαίνεται να έχει πει την τελευταία του λέξη, καθώς σύμφωνα με την κόρη του J.C. Lee είχε στα σκαριά ακόμη έναν υπερ-ήρωα, τον οποίο εμπνεύστηκαν μαζί.

Τον παραπάνω ισχυρισμό διατύπωσε κατά τη διάρκεια δηλώσεών της στο TMZ, αποκαλύπτοντας μάλιστα και το όνομά του, το οποίο είναι το «Dirt Man» («Ο άνθρωπος Λάσπη»), ενώ συμπλήρωσε ότι η τελευταία δημιουργία του πατέρας της δεν βρίσκεται ακόμα στο τελικό της στάδιο.

Μάλιστα η 68χρονη κόρη του Σταν Λι εξέφρασε κι ένα μικρό «παράπονο» προς τον πατέρα της, καθώς ανέφερε ότι τον παρακαλούσε για χρόνια να συνδημιουργήσει μαζί της έναν νέο χαρακτήρα κόμικ.

Προς το παρόν η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί από κάποιον συνεργάτη του Σταν Λι, με την κόρη του να υπόσχεται ότι πολύ σύντομα θα αποκαλυφθούν τα τελευταία σχέδια του θρυλικού δημιουργού.

Check Also

Η Άννα Βίσση επέστρεψε στη δισκογραφία – Το νέο της τραγούδι έγινε αμέσως No1

Share Twitter Η Άννα Βίσση επιστρέφει δισκογραφικά και μας παρουσιάζει μία δυνατή ερωτική μπαλάντα με …

Η Κατερίνα Στικούδη ταξίδεψε στον Πολωνία και επισκέφθηκε το Άουσβιτς (Photos)

Share Twitter Τι και αν κάνει παγωνιά, η Κατερίνα Στικούδη αποφάσισε να ταξιδέψει ως την …