Ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω παρέλαβε ψήφισμα από αντιπροσωπεία της ΠΣΕΜ

Ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κ. Βασίλης Πάλμας παρέλαβε σήμερα το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, ψήφισμα από αντιπροσωπεία της ΠΣΕΜ.

Παραλαμβάνοντας το ψήφισμα, ο κ. Πάλμας είπε στους μαθητές ότι «να συνεχίσετε να αγωνίζεστε για τα δίκαια ζητήματα τα οποία πιστεύετε ότι είναι κακώς έχοντα, κατά την άποψη σας, και να προσπαθήσετε να τα αλλάξετε

Να διατηρήσετε τον δυναμισμό σας και τους αγώνες σας σε ένα υψηλό επίπεδο – άλλωστε σε δημοκρατικά πολιτεύματα όπως είναι η Κύπρος είναι αυτονόητο δικαίωμα ο κάθε πολίτης, σε όποια ηλικία και αν βρίσκεται, να διεκδικεί και να αγωνίζεται – και να προσπαθήσετε να αντιληφθείτε και από την πλευρά της Κυβέρνησης ότι προσπαθεί να κάνει κάποιες μεταρρυθμίσεις, κάποιες αλλαγές μόνο για το καλό των πολιτών και στην προκειμένη περίπτωση των μαθητών.

Το θέμα των τετραμήνων είναι ένα ζήτημα το οποίο έχει δηλώσει και χθες ο Υπουργός Παιδείας ότι βρίσκεται κάτω από αξιολόγηση. Θα ολοκληρωθεί αυτή η αξιολόγηση η οποία πρέπει να γίνει για να δούμε τα αποτελέσματα των τετραμήνων και αναλόγως των συνθηκών και των καταστάσεων που θα επικρατήσουν, θα κάνουμε μια οριστική τοποθέτηση γύρω από αυτό το θέμα και όχι μόνο, αλλά και για πολλά άλλα ζητήματα που αφορούν το εκπαιδευτικό μας σύστημα.

Τούτο είναι καθήκον και υποχρέωση της Κυβέρνησης να το κάνει. Σας ευχαριστώ και πάλι, συνεχίστε τους αγώνες σας με ανιδιοτέλεια και με δημοκρατικότητα και πάντοτε μέσα στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού».     

Check Also

Με δωρεάν πτήση της Aegean, ιατρικό υλικό και εξοπλισμός από τη Κίνα

Share Twitter Με δωρεάν πτήση της Aegean, ιατρικό υλικό και εξοπλισμός από τη Κίνα Ο …

ΔΗΣΥ: Η μάχη απέναντι στον κορωνοϊό είναι μια μάχη που θα την κερδίσουμε με πολιτική ενότητα και συναντίληψη

Share Twitter Η μάχη απέναντι στον κορωνοϊό είναι μια μάχη που θα την κερδίσουμε με …