Ο τροχονομικός έλεγχος έφερε συλλήψεις για ναρκωτικά και διάρρηξη

Ο τροχονομικός έλεγχος έφερε συλλήψεις για ναρκωτικά και διάρρηξη

Ένας απλός τροχονομικός έλεγχος, οδήγησε στον εντοπισμό ποσότητας ναρκωτικών και τη σύλληψη 38χρονου, καθώς και στον εντοπισμό και σύλληψη 21χρονης για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση διάρρηξης και κλοπής.

Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα χθες, μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που κινείτο σε δρόμο στη Λευκωσία. Οδηγός του οχήματος ήταν 38χρονος κάτοικος Λεμεσού, ενώ σε αυτό επέβαινε επίσης 21χρονη επίσης κάτοικος Λεμεσού.

Από έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας, βάρους 11,5 γραμμαρίων, με αποτέλεσμα ο 38χρονος να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα. Από περεταίρω έλεγχο, στα στοιχεία της 21χρονης, διαπιστώθηκε ότι εναντίον της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό, τον Σεπτέμβριο του 2018.

Η 21χρονη συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση ναρκωτικών και το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις για την υπόθεση διάρρηξης και κλοπής.

Check Also

ΥΠΕΞ: Ταξιδιωτική οδηγία για τον Λίβανο, λόγω μαζικών διαδηλώσεων

Share Twitter ΥΠΕΞ: Ταξιδιωτική οδηγία για τον Λίβανο, λόγω μαζικών διαδηλώσεων Το Υπουργείο Εξωτερικών πληροφορεί …

Συλλήψεις για διαρρήξεις και κλοπές στη Πάφο και Λεμεσό

Share Twitter Συλλήψεις για διαρρήξεις και κλοπές στη Πάφο και Λεμεσό Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και …