Ο Σουλτάνος βλέπει “φαντάσματα”: Αν η Ελλάδα συνεχίσει τις παρενοχλήσεις και προκλήσεις…

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προχώρησε σε νέες προκλητικές δηλώσεις λέγοντας πως αν η Ελλάδα συνεχίσει τις προκλήσεις η Τουρκία θα απαντήσει με πολλαπλάσιο τρόπο.

Ο Ερντογάν αναφερόμενος στη συνομιλία που είχε με την Καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, αλλά και τη συνομιλία που είχε μαζί της ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

“Δεν μπορούν να συνεχιστούν οι παρενοχλήσεις. Εάν συνεχιστούν θα απαντήσουμε με πολλαπλάσιο τρόπο. Το Ορούτς Ρέις θα συνεχίσει τις έρευνες μέχρι τις 23 Αυγούστου. Με τη Μέρκελ μιλήσαμε και μου ζήτησε να ρίξουμε τους τόνους. Συμφωνήσαμε να δείξουμε καλή διάθεση. Ελπίζω να συμφώνησε το ίδιο και με τον Μητσοτάκη, με τον οποίο μίλησε”.

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε ότι “δεν θέλουμε ένταση, όμως η Ελλάδα πρέπει να συμπεριφερθεί με κοινή λογική” και πρόσθεσε:

“Μην κάνει όπως έκανε πριν από δύο μέρες και επιχείρησει να παρενοχλήσει το Ορούτς Ρέις. Θα πάρει την κατάλληλη απάντηση. Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε με τις χώρες της Μεσογείου… Με νταηλίκια δεν μπορεί να φτάσει πουθενά”.

Check Also

Προκαλεί ο Σουλτάνος: Θα υπερασπιστούμε τη «Γαλάζια Πατρίδα» και τα δικαίωματα της Τουρκίας

Share Twitter Μήνυμα ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τη «Γαλάζια Πατρίδα» και τα …

Σάλος! Αντιδήμαρχος στην Ισπανία κρύφτηκε πίσω από τη μάσκα για να μιλήσει Αγγλικά που δεν γνώριζε

Share Twitter Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ισπανία με αντιδήμαρχο της πόλης Βαλένθια ο οποίος εκφώνησε …