Ο ΠτΔ δήλωσε ικανοποιημένος με την εφαρμογή των μέτρων, στη Λευκωσία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, είχε σήμερα την ευκαιρία να διαπιστώσει  ο ίδιος την κατάσταση στη Λευκωσία, μετά το διάταγμα για περιορισμό στις αχρείαστες μετακινήσεις.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπρόσωπου, Κυριάκου Κούσιου, στο ΡΙΚ, ο Πρόεδρος διακινήθηκε με το όχημά του στην πρωτεύουσα, «χωρίς πολλή συνοδεία, χωρίς σειρήνες και χωρίς φάρους για να δει πώς εφαρμόζονται τα μέτρα και να έχει ιδίαν αντίληψη για την κατάσταση» και δήλωσε πολύ ικανοποιημένος.

Αναφορικά με το πρόβλημα που προέκυψε με το σύστημα εξασφάλισης βεβαιώσεων μέσω SMS για τη διακίνηση των πολιτών, ο κ. Κούσιος είπε πως γίνονται κάποιες αναβαθμίσεις στο σύστημα καθώς και κάποιες διαφοροποιήσεις σε σχέση με τον τρόπο λήψης των μηνυμάτων κλπ που θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ωρών.

Ανέφερε επίσης, ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης βρίσκεται σε συνεννόηση με τους Υπουργούς για τα διάφορα θέματα που προκύπτουν και χρήζουν αντιμετώπισης.

Check Also

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ – Von der Leyen για τις τουρκικές προκλήσεις

Share Twitter Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ – Von der Leyen για τις τουρκικές προκλήσεις Ο Πρόεδρος …

Διάταγμα Αρχηγού: Απαγόρευση κυκλοφορίας αρθρωτών οχημάτων σε αυτοκινητόδρομους

Share Twitter Με διάταγμα του  Αρχηγού της Αστυνομίας, Στέλιου Παπαθεοδώρου απαγορεύεται η κυκλοφορία αρθρωτών μηχανοκίνητων …