Ο πρώην αστέρας του Τουρκικού ποδοσφαίρου Χακάν Σουκούρ είναι οδηγός taxi Uber στις ΗΠΑ! Ο Ερντογάν…

Ο Χακάν Σουκούρ κάνει τον οδηγό σε taxi Uber και πουλάει βιβλία στην Ουάσινγκτον προκειμένου να ζήσει.

Σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα «welt am Sonntag», ο πρώην επιθετικός που πέτυχε το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου (2002, στο 11ο δευτερόλεπτο με αντίπαλο την Ν.Κορέα) με την Τουρκία, ανέφερε πως η κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν πάγωσε όλα τα περιουσιακά του στοιχεία, ο πατέρας του φυλακίστηκε και εκείνος αναγκάστηκε να φύγει στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2015.

Όπως είπε δεν μπόρεσε να νοικιάσει το σπίτι του, εξαιτίας του φόβου για τις αντιδράσεις εναντίον των ενοικιαστών, άνοιξε μια καφετέρια στις ΗΠΑ που όμως αναγκάστηκε να κλείσει λίγο, έπειτα από εκβιασμούς.

«Αρχίζω να εργάζομαι τώρα. Δεν μου έχει απομείνει τίποτα σε κανένα μέρος του κόσμου, ο Ερντογάν με απέκλεισε από όλα, το δικαίωμά μου στην ελευθερία, το δικαίωμα να εξηγήσω τον εαυτό μου, να εκφράσω τον εαυτό μου, το δικαίωμα στην εργασία». Το ΑΚΡ (σ.σ: το κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης του Ερντογάν) δεν ήταν αυτό που είχα σκεφτεί. Με κάλεσε να επωφεληθεί από τη δημοτικότητά μου. Τότε άρχισαν οι προστριβές. Έριχναν πέτρες στη μπουτίκ της συζύγου μου, τα παιδιά μου παρενοχλήθηκαν στο δρόμο, δεχόμουν απειλές μετά από κάθε δήλωση που έκανα… Όταν έφυγα, φυλάκισαν τον πατέρα μου και όλα όσα είχα κατασχέθηκαν»

Check Also

Viral! Σκυλί «λιποθυμάει» για να μην του κόψουν τα νύχια (Video)

Share Twitter Απίστευτη είναι η αντίδραση ενός σκύλου, ο οποίος μόλις συνειδητοποιεί ότι οι ιδιοκτήτες …

Αμερικανικά μαχητικά εντόπισαν τρεις ναυαγούς από το… SOS που έγραψαν στην άμμο!

Share Twitter Τρεις Μικρονήσιοι ναύτες, οι οποίοι είχαν ναυαγήσει σε ένα μικρό νησί του Ειρηνικού, …