Ο Πρόεδρος συνεχάρη τον τυφλό μαθητή και του παρέδωσε υποτροφία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης συνεχάρη δια ζώσης τον 17χρονο τελειόφοιτο του Λυκείου Αγίου Νικολάου Ανδρέα Σολωμού, ο οποίος, αν και εκ γενετής τυφλός, με την καθοδήγηση του καθηγητή του, στις 25 Μαρτίου παρέλασε με το σχολείο του.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στη συνάντηση με τον Ανδρέα και την οικογένειά του ανέδειξε το ότι όταν υπάρχει βούληση οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε τον Ανδρέα Σολωμού πως στη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου στις 2 Απριλίου και λαμβάνοντας υπόψη την αποφασιστικότητα και το σθένος του, “που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλη την κοινωνία μας”, λήφθηκε απόφαση να του παραχωρηθεί υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών τόσο για προπτυχιακές όσο και μεταπτυχιακές σπουδές.

Check Also

Τι αναφέρουν οι αρμόδιες υπηρεσίες για απενεργοποίηση των κινητών στις φυλακές

Τι αναφέρουν οι αρμόδιες υπηρεσίες για απενεργοποίηση των κινητών στις φυλακές Tο Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών …

Προεδρικές εκλογές: 27η Δεκεμβρίου η τελευταία ημέρα εγγραφής στον εκλογικό κατάλογο

Προεδρικές εκλογές: 27η Δεκεμβρίου η τελευταία ημέρα εγγραφής στον εκλογικό κατάλογο Το Υπουργείο Εσωτερικών υπενθυμίζει, …