Ο Μπάιντεν βρίζει δημοσιογράφο γιατί δεν του άρεσε η ερώτηση (Video)

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, «συνελήφθη» την Δευτέρα να αποκαλεί τον δημοσιογράφο του Fox News, Πίτερ Ντούσι, «ηλίθιε μπάσταρδε», αντιδρώντας σε ερώτηση για τον πληθωρισμό.

Ο Αμερικανός πρόεδρος φαίνεται να βρίζει τον δημοσιογράφο εκτός κάμερας και αγνοώντας πως το μικρόφωνο του παραμένει ανοιχτό, στο τέλος της συνέντευξής Τύπου που είχε σκοπό να δημοσιοποιήσει τις προσπάθειές του για την αντιμετώπιση ζητημάτων της εφοδιαστικής αλυσίδας και την αντιμετώπιση του πληθωρισμού.

«Πιστεύετε ότι ο πληθωρισμός είναι πολιτική ευθύνη;» ρώτησε ο Ντούσι τον Μπάιντεν καθώς σε συνεντευξή Τύπου στην Ανατολική Αίθουσα του Λευκού Οίκου.

«Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Περισσότερος πληθωρισμός; Τι ηλίθιος μπάσταρδος», είπε ψιθυρίζοντας ο Μπάιντεν, όμως ακούγεται καθαρά καθώς ο μικροφωνό του παραμένει ανοιχτό.

Τον τελευταίο καιρό ο Τζο Μπάιντεν όλο και περισσότερο επιτίθεται σε δημοσιογράφους επειδή ρωτούν για θέματα που δεν του αρέσουν.

Την Πέμπτη, την… τιμητική της είχε μια άλλη δημοσιογράφος του Fox News, όταν τον ρώτησε: «Γιατί περιμένετε από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν να κάνει την πρώτη κίνηση;» με τον Αμερικανό πρόεδρο να χαρακτηρίζει την ερώτηση ηλίθια.

Check Also

Γκάφα Τζορτζ Μπους: «Αδικαιολόγητη η εισβολή στο Ιράκ, εννοώ στην Ουκρανία» (Video)

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, καταδίκασε τη «βάναυση» και «αδικαιολόγητη» εισβολή στο Ιράκ …

Ιαπωνία: Tου έδωσαν από λάθος επίδομα 338.000 ευρώ και τα έφαγε στον διαδικτυακό τζόγο!

Συνελήφθη ο Ιάπωνας ο οποίος κατηγορείται ότι σπατάλησε σε διαδικτυακά καζίνο 338.000 ευρώ τα οποία …