Ο μοναδικός τρόπος για να εκτοξεύσουν οι γυναίκες την αυτοπεποίθηση τους στο σεξ!

Δοκίμασες να αλλάξεις κούρεμα, να ανανεώσεις το συρτάρι με την συλλογή σου με τα εσώρουχα και ψώνισες πολλά παπούτσια, αλλά τζίφος. Πολλές φορές είμαστε σέξι και όμορφες και όλα αυτά που θέλουμε να είμαστε, απλά δεν το ξέρουμε ή μάλλον το ξέρουμε, αλλά σε μία από τις πολλές κρίσεις χαμηλής αυτοπεποίθησης το ξεχνάμε.

Βιωματικά μιλώντας, το να κάνεις pole dancing εκτός από το ότι σε γυμνάζει ασύγκριτα, αφού αναγκάζεσαι να σηκώσεις το σώμα σου στον αέρα, μαθαίνεις να λικνίζεσαι με τον μοναδικό exotic τρόπο που σου μαθαίνει η συγκεκριμένη τεχνική.

Εκτός του στύλου οι pole dancers μαθαίνουν να χρησιμοποιούν το πάτωμα, την καρέκλα ακόμα και τον τοίχο για χορευτικές, προκλητικές κινήσεις τις οποίες δεν είχες ποτέ μα ποτέ φανταστεί.

Είναι εντελώς λάθος η απαρχαιωμένη εντύπωση ότι χορεύουν στο στύλο μόνο τα κορίτσια των strip clubs.Έχοντας πλέον δει ακόμα και μπαλαρίνες με tutu και point να συνδυάζουν τις τεχνικές του μπαλέτου και του pole dancing όποιος επιμένει στο να καταδικάζει τον χορό στο στύλο ως περιθωριακό απλά δεν ξέρει για τι πράγμα μιλάει.

Πρώτον: Θα αγαπήσεις το σώμα σου με τρόπο που δεν το είχες αγαπήσει ως τώρα.

Δεύτερον: Θα μάθεις κινήσεις τις οποίες μπορείς να καταφέρεις και είναι εξαιρετικά αισθησιακές.

Τρίτον: Θα αντιληφθείς πως η κομψότητα μιας γυναίκας κάνει τρομερό εφέ με την πρόκληση.

Τέταρτον: Θα ξεκουράζεσαι και θα αναζωογονείσαι όταν θα βάζει στο αγαπημένο σου κομμάτι και θα αυτοσχεδιάζεις κάνοντας τα δικά σου.

Check Also

Δείτε την Ελεονώρα Μελέτη να ποζάρει στην ξαπλώστρα χωρίς ρετούς (Photo)

Share Twitter Η Ελεονώρα Μελέτη αποφάσισε να αποδομήσει το instagram, μέσα από το… instagram. H …

Θύμα του Έπσταϊν: Υπερήφανη για το στοματικό σεξ στον Τζορτζ Κλούνεϊ η Γκισλέιν Μάξγουελ

Share Twitter Θεωρώντας το σαν εξαιρετικό επίτευγμα, η Γκισλέιν Μάξγουελ, πρώην σύντροφος του παιδεραστή, προαγωγού …