Ο ζάπλουτος ηθοποιός που ζει μόλις με… 102 δολάρια το μήνα!

  • Ο Chow Yun-fat ανέφερε ότι μέχρι πρόσφατα χρησιμοποιούσε το ίδιο Nokia κινητό. «Το άλλαξα πρόσφατα μετά από 17 χρόνια επειδή σταμάτησε να λειτουργεί»

O ηθοποιός Chow Yun-fat έχει αποφασίσει να χαρίσει όλη του την περιουσία του σε φιλανθρωπίες μετά τον θάνατό του. Ο Κινέζος ηθοποιός ο οποίος είναι γνωστός για τις συμμετοχές του στις ταινίες «Τίγρης και δράκος», «Bulletproof Monk» και «Crazy Rich Asians» μίλησε στους News Straits Times για τον λιτό τρόπο ζωής που ακολουθεί με αφορμή την προώθηση της νέας του ταινίας «Project Gutenberg».

Όπως ανέφερε ο 63χρονος ηθοποιός, σπάνια αγοράζει καινούργια πράγματα, τρώει από πάγκους τροφίμων και χρησιμοποιεί τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς όσο περισσότερο μπορεί και ζει μόλις με 102 δολάρια το μήνα.

Παράλληλα, ο Chow ανέφερε ότι μέχρι πρόσφατα χρησιμοποιούσε το ίδιο Nokia κινητό. «Το άλλαξα πρόσφατα μετά από 17 χρόνια επειδή σταμάτησε να λειτουργεί», είπε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με τα ρούχα του, ανέφερε ότι προτιμά να ψωνίζει μόνο από καταστήματα με εκπτώσεις και να φοράει μόνο τα ρούχα που νιώθει άνετα. «Δεν φοράω ρούχα για τους άλλους ανθρώπους. Αν εγώ πιστεύω ότι τα ρούχα που φοράω είναι άνετα μου αρκεί».

«Το όνειρό μου είναι να είμαι ένας φυσιολογικός και ευτυχισμένος άνθρωπος. Το πιο δύσκολο πράγμα στην ζωή δεν είναι το πόσα λεφτά βγάζεις αλλά το πως να έχεις ήσυχη και γαλήνια την ψυχή σου», πρόσθεσε.

Να αναφέρουμε ότι η περιουσία του ηθοποιού υπολογίζεται στα 700 εκατομμύρια δολάρια και εφόσον ο Chow και η γυναίκα δεν έχουν παιδιά σκοπεύουν να αφήσουν τα χρήματα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Μάλιστα, το ζευγάρι ίδρυσε το δικό του φιλανθρωπικό ίδρυμα πριν από πολλά χρόνια.

Check Also

Νορβηγία: Τρώνε αστακό και ψάρια του βυθού που περνούν από δίπλα τους (Video)και τα ψάρια του βυθού περνούν από δίπλα τους (Video & Photos)

Share Twitter Βέβαια οι τιμές του είναι κάπως «ψυχρές» σαν τον βυθό, αφού η τιμή …

Μήπως έχετε το γράμμα Χ στις παλάμες σας; Δείτε τι συμβολίζει..!

Share Twitter Πέραν του Μεγάλου Αλεξάνδρου, άλλη μια μεγάλη προσωπικότητα που είχε τις γραμμές Χ …