Ο εγκέφαλος της απαγωγής του Μάριου στο «Τούνελ»

Σοκ προκάλεσαν τα όσα είπε στην Αγγελική Νικολούλη μέσα από τις φυλακές, ο φερόμενος ως εγκέφαλος της απαγωγής που συγκλονίζει την Ελλάδα, Πέτρος Μιχαλεάκος.

Η πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία της δημοσιογράφου με τον κρατούμενο των φυλακών Ιωαννίνων, χαρακτηρίστηκε από την ένταση.

Ο Μιχαλεάκος εμφανίστηκε μη συνεργάσιμος, επιθετικός ακόμη και απειλητικός λέγοντας μάλιστα «Θα πληρώσω αυτό που μου αναλογεί αλλά… θα πληρώσουν κι άλλοι»!

Τον αιφνιδίασε το τηλεφώνημα της Αγγελικής Νικολούλη και κράτησε αυτήν τη στάση;

Η νύχτα της απαγωγής…

Η επόμενη προσέγγιση της Αγγελικής Νικολούλη στον φερόμενο ως εγκέφαλο της απαγωγής έφερε αποτέλεσμα, καθώς εκείνος άλλαξε τακτική και στάση και μίλησε για πρώτη φορά για τη νύχτα της αρπαγής του Μάριου.

Αφού χαρακτήρισε τη σχέση του με το Μάριο, σχέση πατέρα με γιου, ξετύλιξε το δικό του «σενάριο».

Τη μοιραία νύχτα ήταν με τον Μάριο όπως παραδέχθηκε στην Αγγελική Νικολούλη. Αναφέρει ότι ο αγνοούμενος μέχρι να τον αφήσει στο σπίτι του στη Νέα Σμύρνη, συνοδευόταν από άγνωστους άνδρες που επέβαιναν σε ένα παλιό μαύρο BMW με φιμέ τζάμια. Χωρίς να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία περιγραφής και πιεζόμενος από τις επίμονες δημοσιογραφικές ερωτήσεις, μίλησε για τη διαδρομή από τη Νέα Σμύρνη έως Νέα Πέραμο και πίσω, ως συνεπιβάτης του Μάριου. Ταυτόχρονα σύμφωνα με τον Μιχαλεάκο το ίδιο δρομολόγιο έκαναν και οι «άγνωστοι» συνοδοί του Μάριου με το μαύρο BMW.

O Μιχαλεάκος αφού «ανέπτυξε» το σενάριο του στη δημοσιογράφο, αρνήθηκε ότι το παλικάρι το εξαφάνισαν στη Μάνη και εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι ο Μάριος είναι ακόμα ζωντανός!

Ο 72χρονος κατηγορούμενος αρνήθηκε ακόμη και την απόπειρα απαγωγής της μητέρας του Μάριου, λέγοντας μάλιστα ότι η ίδια γνωρίζει καλύτερα από όλους για τη τύχη του παιδιού της!

Η Αγγελική Νικολούλη με σειρά καταιγιστικών ερωτήσεων απέσπασε αόριστες απαντήσεις από τον Μιχαλεάκο, αναδεικνύοντας όμως ταυτόχρονα τις πολλές αντιφάσεις του και τις ασάφειες που εμφανίζει το περίεργο σενάριο του.

Δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας. Δε βρήκε λόγο συμπάθειας για το Μάριο και τη μητέρα του.

FB Αγγελική Νικολούλη

Check Also

Eλλάδα: Ζητά να ανασταλεί η ποινή του 72χρονος που για 4 χρόνια ασελγούσε σε ανήλικη…

Να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής του και να αφεθεί ελεύθερος έως ότου η υπόθεσή …

Ελλάδα – Καρδίτσα: Επικήρυξε με 2.000 ευρώ τους αγνώστους που έριξαν φόλες σε δύο σκυλιά του

Με το ποσό των 2.000 ευρώ επικήρυξε ένας άνδρας στην Καρδίτσα τους αγνώστους που έριξαν …