Ο γαμπρός του Προέδρου Αναστασιάδη διαφημίζει: Επενδύστε στη Λεμεσό, τώρα είναι η ώρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γαμπρός του Προέδρου Αναστασιάδη, Γιάννης Μισιρλής, με ένα βίντεο το οποίο έχει αναρτήσει στη σελίδα της εταιρείας του, Imperio καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαφημίζει τη Λεμσό, τη Κύπρο και τις επενδύσεις, τονίζοντας ότι τώρα είναι η ώρα για επενδύσεις. Επενδύστε στη Λεμεσό, επενδύστε στη Κύπρο.

Ο Γιάννης Μισιρλής είναι διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Imperio Group που ασχολείται κυρίως με την ανέγερση πολυτελών οικιστικών μονάδων.

Όπως αναφέρει στο διαφημιστικό δίλεπτο βίντεο, ο γαμπρός του Νίκου Αναστασιάδη, το μέλλον της Κύπρου και της Λεμεσού προδιαγράφεται λαμπρό και η  οικονομία της Κύπρου βιώνει μια θεαματική ανάπτυξη.

Η χώρα μας έχει γίνει μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες στην ΕΕ, επισημαίνει, προσθέτοντας πως σύγχρονος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός κοσμεί πια την παραλιακή της Λεμεσού και μια αίσθηση πολυτέλειας αρχίζει να γίνει διάχυτη σε όλη την πόλη.

Στο δίλεπτο βίντεο, ο Γιάννης Μισιρλής οδηγώντας το πολυτελές αυτοκίνητό του «ξεναγεί» τους υποψήφιους επενδυτές στη πόλη της Λεμεσού, παρουσιάζοντας τα πολυτελή κτίρια της εταιρείας του.

Δείτε το βίντεο:

Check Also

Τριμερής τηλεδιάσκεψη ΥΠΕΞ Κύπρου, Ελλάδας και Ιορδανίας

Share Twitter Ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, συμμετείχε σήμερα σε τριμερή τηλεδιάσκεψη με τους …

Υπ. Εργασίας: Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για τα Ειδικά Σχέδια

Share Twitter Υπ. Εργασίας: Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για τα Ειδικά Σχέδια Το Υπουργείο Εργασίας, …