Ο Έλον Μασκ σχεδιάζει να αρχίσει να χρεώνει 19,99 δολάρια για τη νέα συνδρομή Twitter Blue

Το πρώτο του… τελεσίγραφο σε υπαλλήλους του Twitter φέρεται να έδωσε ο Έλον Μασκ, ως νέος ιδιοκτήτης πλέον της πλατφόρμας. Σύμφωνα με τον ιστότοπο Verge, ο μεγιστάνας της τεχνολογίας ξεκαθάρισε στην ομάδα που έχει αναλάβει τις αλλαγές στο Twitter Blue (την προαιρετική συνδρομητική υπηρεσία της εταιρείας) ότι θα πρέπει να εισαγάγουν την επαλήθευση επί πληρωμή στην πλατφόρμα μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλιώς θα… απολυθούν.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Verge, το οποίο επικαλείται πηγές με γνώση του ζητήματος, ο Μασκ έχει δώσει εντολή να μεταμορφωθεί το Twitter Blue, που προς το παρόν στοιχίζει 4,99 δολάρια/μήνα, σε μια πιο ακριβή συνδρομή που θα επαληθεύει και χρήστες. «Το Twitter σχεδιάζει να χρεώνει 19,99 δολάρια για τη νέα συνδρομή Twitter Blue. Με βάση το τρέχον σχέδιο, οι επαληθευμένοι χρήστες θα έχουν διορία 90 ημερών να εγγραφούν, αλλιώς θα χάσουν το μπλε σήμα τους. Οι υπάλληλοι που εργάζονται πάνω σε αυτό το πρότζεκτ ενημερώθηκαν την Κυριακή ότι έχουν διορία μέχρι την 7η Νοεμβρίου για να παρουσιάσουν τη νέα υπηρεσία, αλλιώς θα απολυθούν», αναφέρει χαρακτηριστικά το site.

O Μασκ είχε ξεκαθαρίσει τους προηγούμενους μήνες ότι ήθελε να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο το Twitter επαληθεύει τους λογαριασμούς και χειρίζεται τα bots. Την Κυριακή ενημέρωσε μέσω tweet του ότι αυτή η διαδικασία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Check Also

Ευρώπη: Έρχεται δίκτυο 5G στα αεροπλάνα και στο Wi-Fi στους δρόμους

Η Κομισιόν επικαιροποίησε την εκτελεστική απόφαση της σχετικά με το ραδιοφάσμα για τις κινητές επικοινωνίες, …

Έτσι θα κλειδώσετε ευαίσθητες φωτογραφίες σε iPhone και Android με λίγα κλικ

Οι φωτογραφίες σε όλες τις μορφές τους (selfie, screenshot κτλ) είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής …