Ουκρανία: Οι γείτονες τον τσάκωσαν να κλέβει ρεύμα και πήρε όπλο και πυροβόλησε έναν… (Video)

Ένας άνδρας, το σπίτι του οποίου -όπως μπορείτε να δείτε- έχει βυθιστεί στο σκοτάδι, καθώς του έχουν κόψει το ηλεκτρικό, τσακώνεται με τους γείτονες, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι έκλεβε ρεύμα, με αποτέλεσμα ολόκληρη η πολυκατοικία να έχει μείνει χωρίς θέρμανση λόγω χρεών!

Τότε, ο άνδρας, ατάραχος, μπαίνει στο σπίτι του. Οι γείτονες συνεχίζουν τη συζήτηση, ψάχνοντας στα κινητά τους λογαριασμούς και αποδείξεις, και κανείς δεν μπορεί να διακρίνει τι ακριβώς κάνει μέσα στα σκοτάδια.

Κάποια στιγμή ακούγεται η κόρη του άνδρα να του φωνάζει, προσπαθώντας να τον αποτρέψει, κλαίγοντας, από αυτό που έχει βάλει στο μυαλό του…

Ο άνδρας, ωστόσο, είναι αμετάπειστος: Έχει πάρει το… οπλοπολυβόλο του, οπλίζει και πυροβολεί ψυχρά έναν γείτονά του στα πόδια!

Το θύμα πέφτει αιμόφυρτο στο πάτωμα, με τον τύπο να πυροβολεί και δεύτερη φορά! Οι υπόλοιποι ένοικοι τρέχουν πανικόβλητοι και ουρλιάζοντας προς τα πίσω, ενώ ο τραυματίας σέρνεται στο απέναντι διαμέρισμα.

Το απίστευτα άγριο, πραγματικά, περιστατικό, έλαβε χώρα στο Κίεβο της Ουκρανίας, με τον άνδρα να συλλαμβάνεται μετά από λίγη ώρα…

Check Also

Τεράστιος καρχαρίας πανικοβάλλει παραλία γεμάτη κόσμο (Video)

Share Twitter Φωνές, πανικόβλητοι κολυμβητές που προσπαθούν να βγουν από τη θάλασσα, κλάματα: η κατάσταση …

Αυστραλία: Σεξολόγος πληρώνεται 106 ευρώ την ώρα από ζευγάρια για να τα βλέπει «επί το έργον»!

Share Twitter Λίγο περισσότερο από 1,75 ευρώ το λεπτό πληρώνεται σεξολόγος στην Αυστραλία για να …