Ομολόγησε ο Σύρος! Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν θαμμένες στον Κάτω Αμίαντο

Νεκρές εντοπίστηκαν γύρω στις δύο μετά τα μεσάνυκτα οι δύο ρωσίδες οι οποίες είχαν δηλωθεί ελλείπουσες στις 17 Νοεμβρίου.Πρόκειται γιά τις Μαρία Καζι-παγκάντοβα και Αλραεεσί Κναγιάτ.

Οπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΡΙΚ στη Λεμεσό Μαρία Κωνσταντίνου οι δύο γυναίκες, σαραντα-τριών και τριάντα-τριών ετών, βρέθηκαν θαμμένες στην αυλή της εξοχικής κατοικίας στον Κάτω Αμίαντο όπου τις μετέφερε ο βασικός ύποπτος σε σχέση με την υπόθεση. Η σορός της μίας γυναίκας έχει ήδη ανασυρθεί και σε εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια και γιά τη δεύτερη σορό.

Ο άνδρας, από τη Συρία, ηλικίας 32 ετών, φέρεται να ομολόγησε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης και υπέδειξε το σημείο στο οποίο βρέθηκαν οι δύο γυναίκες.

Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη για τη διενέργεια επιπλέον εξετάσεων και ερευνών ενώ στο σημείο για αυτοψία έσπευσαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Επί τόπου έσπευσε και ο Αρχηγός της Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου.

Σε σχέση με την υπόθεση συνελήφθη χθες το βράδυ ακόμα ένας Σύρος, ηλικίας 23 ετών.

Οι Αρχές, διερευνούν τώρα υπόθεση διπλού φόνου και προσπαθούν να εξακριβώσουν τα κίνητρα του φερόμενου ως δράστη και τις συνθήκες υπό τις οποίες διαπράχθηκε το έγκλημα.

Πηγή: ΡΙΚ

Check Also

Χειροπέδες σε 2 πρόσωπα – Από χρυσαφικά μέχρι και χειροβομβίδα εντόπισαν στο σπίτι τους

Χειροπέδες σε 2 πρόσωπα – Από χρυσαφικά μέχρι και χειροβομβίδα εντόπισαν στο σπίτι τους Εντοπίστηκαν …

Υπ. Υγείας: Διευκρινίσεις για τη μείωση της καραντίνας στενών επαφών

Υπ. Υγείας: Διευκρινίσεις για τη μείωση της καραντίνας στενών επαφών Αναφορικά με την απόφαση του …