Οι Anonymous κατά του Elon Musk! Τον ”ξεγύμνωσαν”… (Video)

Πρόσφατα ο Elon Musk είχε αναρτήσει στο αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης πως η Tesla δεν θα δέχεται συναλλαγές με bitcoins ώστε να διατηρήσει τις κρατικές χρηματοδοτήσεις. Οι επιπτώσεις για τα κρυπτονομίσματα γενικότερα ήταν άμεσες προκαλώντας την κατρακύλα της αξίας και σε άμεσες ρευστοποιήσεις τους.

Το βίντεο αναρτήθηκε πρόσφατα στο YouTube και έχει διάρκεια κάτι λιγότερο από τέσσερα λεπτά. Με την γνωστή παραποιημένη ψηφιακά φωνή ξεκινά ένας μονόλογος ως εξής: «Αυτό είναι ένα μήνυμα από τους Ανωνύμους για τον Elon Musk». Στη συνέχεια γίνονται συνεχείς αναφορές για ένα πλούσιο άτομο με ισχυρή ναρκισσιστική διάθεση που αναζητά συνεχώς να προσελκύει την προσοχή των μέσων μαζικής ενημέρωσης και ειδικότερα του διαδικτύου.

«Ο Musk έχει καταστρέψει ζωές με τα ανεύθυνα tweets του που προκάλεσαν πανικό στις αγορές των κρυπτονομισμάτων», αναφέρει η ομάδα που υποστηρίζει ότι είναι η Αnonymous. Και συνεχίζει εξαπολύοντας κατηγορίες για παιδιά που εργάζονται σε ορυχεία λιθίου, σε εμπλοκή του σε πραξικοπήματα με δικτάτορες… μέχρι και πως έχει αυτοανακηρυχθεί σε Αυτοκράτορα του πλανήτη Άρη.

Το βίντεο κλείνει ως εξής: «Είμαστε οι Anonymous! Είμαστε Λεγεώνα! Να μας περιμένεις». Από την πλευρά του ο Musk δεν έχει απαντήσει ευθέως παρά μόνο με το παρακάτω tweet που λέει: «Μην σκοτώνεις αυτό που μισείς. Σώσε αυτό που αγαπάς».

Πάντως, υπάρχουν διάφορες αναφορές στο Twitter από επιβεβαιωμένα μέλη των Anonymous (όπως οι @YourAnonCentral και @BscAnon) που αναφέρουν πως το βίντεο δεν προέρχεται από αυτούς. Μάλιστα, οι καχύποπτοι θα μπορούσαν να υποθέσουν πως το βίντεο θα μπορούσε να αποτελεί δημιούργημα ακόμη και του ίδιου του Elon Musk. Σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε κανείς να υποθέσει πως ο CEO της Tesla έχει μια ιδιαίτερη και ευφάνταστη προσέγγιση στο θέμα του χιούμορ. Ειδάλλως, κάτι άλλο πρέπει να «τρέχει»…

Όπως και να έχει παρά τα σκαμπανεβάσματα των τελευταίων ημερών η τιμή του bitcoin εξακολουθεί να είναι 23% πάνω από τις αρχές του χρόνου και τουλάχιστον 266% πάνω σε σχέση με το 2020,. Το Dogecoin έχει εκτοξευτεί κατά 7.700% φέτος και πάνω από 14.000% το τελευταίο 12μηνο, σύμφωνα με το MarketWatch.

Check Also

Apple iOS 15: Όλες οι αλλαγές που φέρνει στα iPhone – Ποιες συσκευές θα το υποστηρίζουν

Η Apple παρουσίασε πρόσφατα τα νέα χαρακτηριστικά του iOS 15, ενώ ανακοίνωσε παράλληλα ότι θα …

Κόπα Αμέρικα: Νίκησαν στην πρεμιέρα Βραζιλία και Κολομβία… (Videos)

Αφού πρώτα πέρασε από… σαράντα κύματα, τελικά το Κόπα Αμέρικα έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 13 …