Οι τηλεφωνικοί διάλογοι του Απόστολου Γκλέτσου με τον λιμενικό που κατηγορείται για ναρκωτικά (Video)

Τις τελευταίες μέρες, το όνομα του Απόστολου Γκλέτσου έχει συνδεθεί με τη σύλληψη του λιμενικού για διακίνηση ναρκωτικών, καθώς οι δυο τους είχαν πολύ καλές σχέσεις.

Ο Απόστολος Γκλέτσος σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή “Love it” έχει αρνηθεί κάθ ανάμειξη με την υπόθεση, ενώ υποστηρίζει ότι η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει να κάνει χρήση ναρκωτικών. Μάλιστα, τόνισε πώς πιστεύει ότι ο λιμενικός είναι αθώος και έκανε λόγο για πολιτική σκευωρία.

Ωστόσο, στο φως της δημοσιότητας ήρθαν διάλογοι του Απόστολου Γκλέτσου με τον λιμενικό, μέσα από τους οποίους φαίνεται οι δυο τους να μιλούσαν συνθηματικά.

Οι συνομιλίες τους προβλήθηκαν και στην εκπομπή “Super Κατερίνα” το πρωί της Δευτέρας (11/10).

Η δικηγόρος του Απόστολου Γκλέτσου, Λίνα Αγγελοπούλου, μίλησε στην εκπομπή και διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει ποινική εμπλοκή του ηθοποιού στην υπόθεση αλλά και ότι δεν έχει κληθεί ο ηθοποιός για να δώσει κατάθεση.

«Διαρρέουν υποτιθέμενα στοιχεία μιας υπόθεσης. Ο κ. Γκλέτσος δεν έχει κληθεί από κανέναν αυτή τη στιγμή με καμία ιδιότητα. Όλη αυτή η αθλιότητα να έχει γίνει από το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων… Είναι συγκεκριμένοι αυτοί που πρέπει να διαφυλάξουν την μυστικότητα της διαδικασίας. Ο κ. Γκλέτσος οφείλει να υπερασπιστεί την τιμή και την υπόληψή του. Οι διάλογοι που διαρρέουν δεν γνωρίζουμε καν αν βρίσκονται μέσα στη δικογραφία».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Check Also

40χρονη Μπρίτνεϊ Σπίαρς προς την αδελφή της: Έπρεπε να είχα χαστουκίσει εσένα και τη μαμά στα μούτρα!

Δεν λέει να κοπάσει η κόντρα ανάμεσα στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς και την μικρότερη αδελφή της, …

Βιασμός 24χρονης: Ήπια κάτι και έχασα συνείδηση, στο δωμάτιο θυμάμαι δύο άτομα και έναν από πάνω μου

Όλα όσα έζησε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, περιέγραψε η 24χρονη κοπέλα …