Οι γυναικείες στολές που ”ανάβουν” τους άντρες..!

Σε όσες έρευνες έχουν γίνει σχετικά με τις προτιμήσεις των ανδρών στα παιχνίδια ρόλων, η πλειοψηφία έχει απαντήσει ότι οι μεγαλύτερες φαντασιώσεις τους είναι να κάνουν σεξ με γυναίκες που φορούν στολή: Κάποιοι διεγείρονται επειδή εκείνες έχουν εξουσία και εκείνοι μέσω του σεξ τους επιβάλλονται και κάποιοι άλλοι επειδή εκείνες είναι ευάλωτες και εκείνοι τις αποπλανούν.

Αν το καλοσκεφτείς, από τις απαντήσεις τους πράγματι επιβεβαιώνεται αυτό το σκεπτικό, αφού οι άντρες πράγματι απάντησαν πως στο top 3 των φαντασιώσεών τους είναι να συνευρεθούν ερωτικά με γυναίκες που φορούν στολή της αστυνομίας, με γυναίκες που φορούν στολή νοσοκόμας και με γυναίκες που είναι ντυμένες με τη στολή της γαλλίδας καθαρίστριας. Με μικρή απόσταση ακολουθεί και εκείνη της καλόγριας, αφού οι άντρες απαντούν πως τους ερεθίζει η σκέψη ότι την παρασύρουν και την κάνουν να γίνει άτακτη.

Αν λοιπόν δεν είσαι καταταγμένη στην αστυνομία, νοσηλεύτρια ή καμαριέρα, τότε μπορείς να του κάνεις έκπληξη και να ντυθείς κάτι από τα τρία, κάνοντας μια φαντασίωσή του πραγματικότητα: Και να μη σου το έχει εκμυστηρευτεί, το έχει σκεφτεί.

Check Also

Η Άννα Βίσση ήταν συμφοιτήτρια με τον παρουσιαστή…

Share Twitter Μπορεί η Αννα Βίσση να έχει ερμηνεύσει ένα από τα πιο όμορφα τραγούδια …

Σερβετάλης: Αν ήταν να κοινωνώ με πλαστικά κουτάλια, θα έβαζα τη Θεία κοινωνία στην κατάψυξη

Share Twitter Μετά τους Νίκο Οικονομόπουλο, Μαρία Σολωμού, Στράτο Τζώρτζογλου και Νίκο Αναδιώτη που εξέφρασαν …