Οικολόγοι: Ο Αβέρωφ και βουλευτές διαφορών κομμάτων ήταν κράχτες του προγράμματος χρυσών διαβατηρίων

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου και βουλευτές διαφορών κομμάτων ήταν οι κράχτες του προγράμματος των χρυσών διαβατηρίων, αναφέρουν σε γραπτή ανακοίνωση το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Η κατάθεση στην Ερευνητική Επιτροπή για το σκάνδαλο των χρυσών διαβατηρίων του Δημήτρη Δημητριάδη αναδεικνύει τον ρόλο που έπαιξαν μια πλειάδα από πολιτικούς οι οποίοι λειτουργήσαν ως κράχτες του κυπριακού επενδυτικού προγράμματος.

Η Ερευνητική Επιτροπή δεν μπορεί να ολοκληρώσει το έργο της αν δεν διερευνήσει τις επαφές των βουλευτών σε ταξίδια τους σε διάφορες χώρες όπως πχ την Κίνα, το Ντουμπάι, την Ινδία κοκ και τι είδους επαφές και συναντήσεις είχαν ή σε ποιες δραστηριότητες έχουν εμπλακεί που έχουν σχέση με το ΚΕΠ.

Το σκάνδαλο των χρυσών διαβατηρίων αγγίζει πολλούς στο πολιτικό προσωπικό και δεν περιορίζεται στο γνωστό δίδυμο Τζιοβάνι – Συλλούρη.

Απαιτούμε διαφάνεια και τιμωρία. Τα όσα περιγράφονται στο κουτσουρεμένο ενδιάμεσο πόρισμα της επιτροπής Νικολάτου δεν έγιναν από εξωγήινους.

Check Also

Πρόστιμο €2,000 σε 38χρονο κυνηγό, που εντοπίστηκε σε απαγορευμένη περιοχή

Πρόστιμο €2,000 σε 38χρονο κυνηγό, που εντοπίστηκε σε απαγορευμένη περιοχή Παράνομη μεταφορά κυνηγετικού πυροβόλου όπλου …

Δολοφονίες στον Κάτω Αμίαντο: Ανασύρθηκε και η δεύτερη σορός – Ο 32χρονος τις πυροβόλησε

Ανασύρθηκε και η δεύτερη σορός από την αυλή εξοχικής κατοικίας στον Κάτω Αμίαντο στην υπόθεση …