Οικολόγοι: Να κατατεθεί στη Βουλή το πόρισμα Νικολάτου για τα διαβατήρια

Ζητούμε το πόρισμα Νικολάτου για τα διαβατήρια να κατατεθεί στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αναφέρουν σε γραπτή ανακοίνωση το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών

Η ανακοίνωση:

Σύμφωνα με το πόρισμα Νικολάτου για το σκάνδαλο των «χρυσών» διαβατηρίων το 51% των πολιτογραφήσεων που δόθηκαν απλόχερα ήταν με παράνομες διαδικασίες. Το πόρισμα αφήνει εκτεθειμένους την Κυβέρνηση και όλους τους εμπλεκόμενους, ενώ δικαιώνει τον Γενικό Ελεγκτή και το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών που εδώ και πολλά χρόνια φωνάζουν για τις σκανδαλώδεις παρανομίες του Επενδυτικού Προγράμματος.

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών θα συνεχίσουμε να ζητούμε πλήρη διαφάνεια στις έρευνες και αναμένουμε να τιμωρηθούν όλοι όσοι εμπλέκονται στο φαγοπότι που στήθηκε μέσω του προγράμματος των «χρυσών» διαβατηρίων, είτε είναι πολιτικοί αξιωματούχοι, είτε είναι δικηγόροι και μεσάζοντες.

Ζητούμε το πόρισμα να κατατεθεί στη Βουλή, καθώς σύμφωνα με το άρθρο 7 παράγραφος (Ιβ) του Περί Ερευνητικών Επίτροπων Νομό (ΚΕΦ.44) το «κείμενο της έκθεσης υποβάλλεται και στον Προέδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων».

Άρα περιμένουμε από τον Πρόεδρο της Βουλής να ζητήσει από τον κ. Νικολάτο να ακολουθήσει τη νομοθεσία και να καταθέσει στη Βουλή το ενδιάμεσο πόρισμα, αμέσως.

Check Also

Δρ.Κωστρίκης για «Όμικρον»: Είναι σχεδόν διαφορετικός ιός – Τι είπε για εμβόλια

Οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν πως η μετάλλαξη «Όμικρον» είναι 7-8 φορές πιο μεταδοτική από τη …

Φυλάκιση 9 χρόνων σε 27χρονο για απόπειρα φόνου

Το Κακουργιοδικείο Λεμεσού αποφάσισε την ποινή 27χρονου για απόπειρα φόνου. Ποινή φυλάκισης εννέα χρόνων επέβαλε …